Κρήτη: Νεκρός άνδρας από τη χαοτική κατάσταση στην Αγία Πελαγία! – Πληροφορίες για αγνοούμενους (φωτο – video)

Κρήτη: Νεκρός άνδρας από τη χαοτική κατάσταση στην Αγία Πελαγία! – Πληροφορίες για αγνοούμενους (φωτο – video)

Ασύλληπτες καταστάσεις στην Αγία Πελαγία! Χάος από τη βροχή, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, αναζητούνται κι άλλοι. LIVE εικόνα από την Αγία Πελαγία.

aeweb

Χανιά: Πλημμύρισε ο Σταυρός και ο δρόμος έξω από το αεροδρόμιο Χανίων (φωτο)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπου ένας άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου, που πραγματοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στις Αρχές, κάτοικοι της περιοχής είδαν ακόμη έναν άνθρωπο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά (δείτε εδώ)

Τα προβλήματα έγκεινται τόσο στην Εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας όσο και στην παλιά Εθνική οδό στο ύψος του Μαράθους, όπου έχουν πλημμυρίσει τα πάντα!

Αναφορές επίσης υπάρχουν ότι έχουν πλημμυρίσει σπίτια στην περιοχή του Καρτερού.

Δείτε Live Εικόνα από την Αγία Πελαγία

【LIVE】 Heraklion - Ligaria Beach | SkylineWebcams

Χαρακτηριστική φωτογραφία από την Αγία Πελαγία:

Κλειστό το αεροδρόμιο “Ν.Καζαντζάκης”

Σοβαρά προβλήματα σημειώνονται και στο αεροδρομιο “Ν. Καζατζάκης” με την κακοκαιρία να στέκεται εμπόδιο στην διεξαγωγή των πτήσεων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστο μέχρι τις 15:00 λογω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Την ίδια στιγμή όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχει πλημμυρίσει ο τροχοδρόμος του αεροδρομίου και ο διάδρομος.