Χανιά: Πλημμύρισε ο Σταυρός και ο δρόμος έξω από το αεροδρόμιο Χανίων (φωτο)

Χανιά: Πλημμύρισε ο Σταυρός και ο δρόμος έξω από το αεροδρόμιο Χανίων (φωτο)

Προβλήματα προκλήθηκαν με την πρώτη έντονη βροχόπτωση, στον δρόμο έξω από το αεροδρόμιο Χανίων.

aeweb

Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες, με τα αυτοκίνητα έχουν… ημιβυθιστεί στα λασπόνερα, τους οδηγούς να μεταβαίνουν με δυσκολία προς την πύλη.

Η Fraport τι κάνει;

Εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο, εγκλωβίστηκαν για αρκετή ώρα στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο zarpanews.gr πέρασαν από 40 κύματα για να φτάσουν στον χώρο εργασίας τους.

«Έπαθα κρίση πανικού μέχρι να φτάσω στην δουλειά. Η κατάσταση εδώ είναι απελπιστική! Πληρώνω κάθε μέρα, για 8 ώρες ώστε να μπω στο πάρκινγκ. Σήμερα η μπάρα κόλλησε από την κακοκαιρία και έμεινα για ώρα μέσα στο αμάξι, με το νερό να έχει φτάσει το ένα μέτρο βάθος. Το μηχάνημα τράβηξε την κάρτα μου και κανείς από την Fraport δεν μπήκε στον κόπο να με βοηθήσει» είπε μία εργαζόμενη.

«Στις πρώτες πρωινές αφίξεις, άνθρωποι έβγαιναν στον δρόμο και γλιστρούσαν… Είναι θέμα χρόνου να προκληθεί σοβαρό ατύχημα και κανείς από την υπηρεσία της Fraport όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει, αλλά δεν έχει καλέσει και αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, οποιαδήποτε για να έρθει να ρυθμίσει έστω λίγο την κυκλοφορία ή να αποφράξει τον δρόμο» επεσήμανε μία άλλη.

Το πρόβλημα επεκτείνεται και στην ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου, με την πυροσβεστική υπηρεσία να επιχειρεί για την άντληση του νερού.

“Πνίγηκε” ο Σταυρός από την ισχυρή βροχόπτωση

Ιδιαίτερα όμως στον Σταυρό στο Ακρωτήρι τα προβλήματα ήταν πολύ σοβαρά, με κατοίκους να μη μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους, καθώς δρόμοι πλημμύρισαν.

Η δε θάλασσα άλλαξε χρώμα καθώς όγκοι χωμάτων και φερτών υλικών έφτασαν μέχρι την παραλία.

Δείτε φωτογραφίες…