Το aera.gr λειτουργεί από το 2006 και είναι ένα ενημερωτικό portal με έναν καινοτόμο δίγλωσσο επαγγελματικό οδηγό του νομού Χανίων.

Στόχος μας είναι η έγκυρη ενημέρωση των επισκεπτών για ό,τι συμβαίνει στα Χανιά σχετικά με νέα, εκδηλώσεις, πληροφορίες και φωτογραφίες.

Το όραμα μας είναι να καθιερωθούμε ως το δημοφιλέστερο και πιο πρωτοποριακό site που παρέχει πληροφορίες για το νομό Χανίων.

Πάντα πρωτοπόροι μοιραζόμαστε την τεχνογνωσία μας με τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε και εκτός από διαφήμιση προσφέρουμε και άλλες υπηρεσίες όπως: κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή e-shop, φιλοξενία ιστοσελίδων, digital marketing, διαχείριση social media (facebook & Instagram)

Το aera.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρίας με την επωνυμία «Κατσικανδαράκης Άγγελος – aeweb & aera.gr» με έδρα το δήμο Χανίων, οδός Νικολάου Πλαστήρα 12, Τ.Κ. 73300

Εάν είστε επιχειρηματίας στο νομό Χανίων και ενδιαφέρεστε για συνεργασία ή εάν επιθυμείτε επικοινωνία για οποιοδήποτε άλλο λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Σχετικά με τα άρθρα

Τα περισσότερα άρθρα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα δεν είναι πνευματική ιδιοκτησία του aera.gr

Για τυχόν λάθη σε κάποιο άρθρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να τα διορθώσουμε.