Κατασκευή ιστοσελίδων Χανιά – e-shop

κατασκευή ιστοσελίδων Χανιά

Η εταιρεία μας εδώ και 17 χρόνια προσφέρει υψηλού επιπέδου κατασκευής ιστοσελίδων και digital marketing.

Ο κόσμος του διαδικτύου εξελίσσεται συνεχώς και η ανάγκη για επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Στην aera.gr – aeweb, έχουμε εξειδικευτεί στην κατασκευή ιστοσελίδων Χανιά. Χρησιμοποιώντας το πιο δημοφιλές CMS (Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου), το WordPress*, καθώς και το επί πληρωμής page builder *Elementor Pro, δημιουργούμε ιστοσελίδες που είναι εντυπωσιακές, γρήγορες και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες.

Ταυτόχρονα με την χρήση του WordPress και elementor pro πετυχαίνουμε χαμηλό κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας.

Δείτε όλες τις ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει 

Κατασκευή ιστοσελίδων Χανιά 6937031498 – Άγγελος Κατσικανδαράκης ή  συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας (δείτε εδώ)

Κατασκευή e-shop Χανιά

Στην aera.gr – aeweb ειδικευόμαστε στην κατασκευή e-shop Χανιά χρησιμοποιώντας το WordPress και το πρόσθετο WooCommerce*. Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη δημιουργία του e-shop σας, από το design μέχρι και την υλοποίηση, για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη λειτουργικότητα του eshop σας. Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που είναι όχι μόνο ελκυστικά αλλά και λειτουργικά, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες σας. Κατασκευή e-shop Χανιά 

Κατασκευή ιστοσελίδων Χανιά – SEO – Digital marketing

Πέρα από την κατασκευή ιστοσελίδων Χανιά, η aera.gr – aeweb παρέχει υπηρεσίες SEO. Στην εποχή που οι μηχανές αναζήτησης (google) κατέχουν κεντρικό ρόλο, οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης είναι απαραίτητες για την αύξηση της ορατότητας της ιστοσελίδας σας.

Αλλά τι σημασία αν έχετε ένα εντυπωσιακό  e-shop ή ιστοσελίδα, εάν δεν έχετε το κοινό που θα το εκτιμήσει; Στην aera.gr – aeweb, αναλαμβάνουμε το digital marketing της επιχείρησης σας και προώθηση στα social media στα Χανιά. Ως digital marketing agency, διαθέτουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αυξήσουμε την online παρουσία σας.

Η ομάδα μας εξειδικεύετε στο να κατανοεί τις ανάγκες κάθε πελάτη. Οι υπηρεσίες μας σχεδιαστήκαν έτσι ώστε να δώσουν λύσεις που να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας.

Στην aera.gr – aeweb, προτεραιότητα για εμάς αποτελεί πάντα η ικανοποίηση του πελάτη.

Μια ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε είναι το αποτέλεσμα μιας στενής συνεργασίας με τον πελάτη, για να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του.

Είτε είστε μια νέα εταιρία που θέλει να εισέλθει στον ψηφιακό κόσμο, είτε μια εδραιωμένη επιχείρηση που επιδιώκει την ανανέωση της ψηφιακής της ταυτότητας, η aera.gr – aeweb είναι εδώ για σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Κατασκευή ιστοσελίδων Χανιά 6937031498 – Άγγελος Κατσικανδαράκης ή  συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας (δείτε εδώ)

Web Hosting

Σας παρέχουμε web Hosting  / Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε τελευταίας τεχνολογίας servers υψηλής ταχύτητας. Υπάρχει 24-ωρη υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν αντιμετωπίσετε. Δείτε τα πακέτα web hosting

Σχετικά με το WordPress, WooCommerce & Elementor pro

*Το WordPress είναι ένα ανοιχτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδων και blogs. Ξεκίνησε ως ένα απλό εργαλείο blog, αλλά με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε και μετατράπηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή και ισχυρά εργαλεία κατασκευής ιστοσελίδων και eshop.

Το WordPress διακρίνεται για την ευελιξία του, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ιστοσελίδα τους με βάση τις ανάγκες τους, χάρη σε μια τεράστια γκάμα πρόσθετων (plugins) και θεμάτων (themes).

*Το WooCommerce είναι ένα δωρεάν πρόσθετο του WordPress που μετατρέπει έναν website σε ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Είναι ιδανικό για τους επιχειρηματίες που θέλουν να πουλήσουν προϊόντα ή υπηρεσίες στο διαδίκτυο, καθώς προσφέρει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για τη διαχείριση και την πώληση προϊόντων. Χάρη στην ευελιξία του WooCommerce, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα ακριβώς όπως το θέλουν, με πληθώρα διαθέσιμων επί πληρωμής πρόσθετων και επεκτάσεων. Οι επιχειρηματίες μπορούν να διαχειριστούν τα αποθέματά τους, να ορίσουν τις τιμές, να προσφέρουν προσφορές, να καθορίσουν διαφορετικούς τρόπους πληρωμής και να ενσωματώσουν πολλές ακόμη λειτουργίες που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο Το γεγονός ότι συνδυάζεται τέλεια με το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο, το WordPress, καθιστά το WooCommerce μια από τις προτιμώμενες επιλογές για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

*Το Elementor Pro είναι μια επί πληρωμή επέκταση του website builder Elementor, η οποία μας παρέχει επαγγελματικά εργαλεία που επιταχύνουν το σχεδιασμό και την δημιουργία εντυπωσιακών ιστοσελίδων.

Έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε επαγγελματικές ιστοσελίδες με το δικό σας web design γρήγορα και οικονομικά. Η συγκεκριμένη έκδοση κοστίζει 59USD το χρόνο αλλά εμείς σας την προσφέρουμε δωρεάν! Σύγχρονες, λειτουργικές και υψηλής αισθητικής ιστοσελίδες – e-shop που ξεχωρίζουν Κατασκευή ιστοσελίδων Χανιά - e-shop Web, Κατασκευή ιστοσελίδας Κρήτη, ιστοσελίδων κατασκευή, κατασκευή ιστοσελίδων Χανιά

Δείτε όλες τις υπηρεσίες 

websites
Πολύγλωσσα
e-shops