Χανιά προτάσεις, Πληροφορίες, Ταξιδιωτικός οδηγός

Αναζήτησε για τα Χανιά προτάσεις, χρήσιμες πληροφορίες και ένα μοναδικό ταξιδιωτικό οδηγό (τουριστικό οδηγό) με την υπογραφή του aera.gr

Χανιά προτάσεις και πληροφορίες που αξίζει να δείτε

Παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό (Χανιά προτάσεις) χωρισμένο σε έξι κατηγορίες με τα καλύτερα αξιοθέατα, παραλίες, επιχειρήσεις, καταστήματα, ξενοδοχεία, βίλες, γυμναστήρια, κομμωτήρια, καφέ, μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια κ.α. που δραστηριοποιούνται στο νομό Χανιών. 

Ο οδηγός μας για τα Χανιά δεν είναι ένας συνηθισμένος τουριστικός ή ταξιδιωτικός οδηγός του νομού καθώς απευθύνεται τόσο σε ντόπιου όσο και σε επισκέπτες της Κρήτης που θέλουν να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά του νησιού.


χανια τι να δω


Κατατήματα Χανιά


Φαγητό και ποτό στα Χανιά


Διακοπές στα Χανιά


Υγεία και ομορφιά Χανιά


Γάμος & Βάπτιση

Διακοπές στα Χανιά

Αναμφίβολα είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός για διακοπές με μια υπέροχη παλιά πόλη που ξεχωρίζει.

Μια βόλτα στα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης και μια περιήγηση στην ενδοχώρα θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε την ιστορία αυτού του τόπου.

Δοκιμάσετε την παραδοσιακή Κρητική κουζίνα και οπωσδήποτε αγοράστε παραδοσιακά Κρητικά προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα ->

Νέες Χανιά προτάσεις στον οδηγό μας

Μια ματιά στα αξιοθέατα​

Βρείτε τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην κατηγορία “Τι να δω στα Χανιά”

Ενετικό λιμάνι, αιγυπτιακό φάρο, Φρικάς, Ελαφονήσι, Μπάλος, Φαλάσαρνα, Σεϊτάν Λιμάνια, Φαράγγι της Σαμαριάς, τάφοι των Βενιζέλων, μουσείο των Χανίων, Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων κ.α.

Πρόκειται να βρείτε σημεία με πληροφορίες τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες στην Κρήτη.

Δείτε τα αξιοθέατα ->

Άρθρα σχετικά με τα Χανιά και το νησί της Κρήτης


Πως είναι ο καιρός

Ο καιρός είναι ήπιος με υψηλή ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, πολύ μικρές εποχιακές μεταβολές της θερμοκρασίας και έλλειψη ακραίων καιρικών φαινομένων.

Έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες για τον καιρό στα Χανιά της Κρήτης από διάφορους μετεωρολογικούς σταθμούς με δυνατότητα πρόβλεψης έως και 7 μέρες έτσι ώστε να έχετε μια γενική εικόνα για τον καιρό στο νησί.

Δείτε το καιρό ->

Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να δείτε

Βρείτε πληροφορίες για: Χανιά προτάσειςΝυχτερινή ζωή, top παραλία, εμπειρία, θάλασσα, χανια παραλιεσ, χανια αξιοθεατα κ.α.