Χανιά προτάσεις, Πληροφορίες, Ταξιδιωτικός οδηγός

Αναζήτησε για τα Χανιά προτάσεις, χρήσιμες πληροφορίες και ένα μοναδικό ταξιδιωτικό οδηγό (τουριστικό οδηγό) με την υπογραφή του aera.gr

 

Χανιά προτάσεις και πληροφορίες που αξίζει να δείτε

Παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό χωρισμένο σε έξι κατηγορίες με τα καλύτερα αξιοθέατα, επιχειρήσεις και εστιατόρια που δραστηριοποιούνται στο νομό Χανιών 

Διακοπές στα Χανιά

Αναμφίβολα είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός για διακοπές με την υπέροχη Παλιά πόλη των Χανίων να σαγηνεύει με την ατμόσφαιρα της. 

Μια βόλτα στα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης και μια περιήγηση στην ενδοχώρα θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε την ιστορία αυτού του τόπου.

Δοκιμάσετε την παραδοσιακή Κρητική κουζίνα (θα βρείτε φαγητό με μοναδικές γεύσεις) και οπωσδήποτε αγοράστε παραδοσιακά Κρητικά προϊόντα.

Χανιά προτάσεις: Το παλίο λιμάνι των Χανίων

Δείτε τις καλύτερες επιχειρήσεις

Μια ματιά στα αξιοθέατα

Βρείτε τα πιο δημοφιλή όπως: παραλίες, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους,  φαράγγια, λίμνες, τοπία με θέαεκκλησίες, μοναστήρια κ.α. στο νομό Χανίων.

Ενετικό λιμάνι, αιγυπτιακό φάρο, Φρικάς, Ελαφονήσι, Μπάλος, Φαλάσαρνα, Σεϊτάν Λιμάνια, Φαράγγι της Σαμαριάς, τάφοι των Βενιζέλων, μουσείο των Χανίων, Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων κ.α.

Πρόκειται να βρείτε σημεία με πληροφορίες τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες στην Κρήτη.

Πως είναι ο καιρός

Ο καιρός είναι ήπιος με υψηλή ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, πολύ μικρές εποχιακές μεταβολές της θερμοκρασίας και έλλειψη ακραίων καιρικών φαινομένων.

Έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες για τον καιρό στα Χανιά της Κρήτης από διάφορους μετεωρολογικούς σταθμούς με δυνατότητα πρόβλεψης έως και 7 μέρες έτσι ώστε να έχετε μια γενική εικόνα για τον καιρό στο νησί.