Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων

Διεύθυνση

Πλατεία 1866

GPS

35.5128229, 24.0179733

ΤηλέφωνοΤα Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων είναι η ιδανική λύση για τις μετακινήσεις σας με λεωφορείο στην πόλη και τις κοντινές παραλίες ή στο λιμάνι της Σούδας με καθημερινά τακτικά δρομολόγια.

Προσοχή τα αστικά λεωφορεία δεν πηγαίνουν στο αεροδρόμιο Χανίων αλλά ούτε και στην παραλία των Αγίων Απόστολων.

Αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε προς αυτούς τους προορισμούς πρέπει να χρησιμοποιήστε το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου.

Στην πόλη θα βρείτε πέντε διαφορετικές αφετηρίες, την πλατεία 1866, Απέναντί από την παλιά αγορά στην Εθνική Τράπεζα, την πλατεία Μάχης Κρήτης και την οδό Ζυμβρακάκηδων.

Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων εισιτήρια

Τα κόμιστρα των λεωφορείων προς διάφορους προορισμούς χωρίζονται απλουστευτικά σε δύο ζώνες: Α (εντός πόλης) και Β (προάστια).

Ενδεικτικοί Προορισμοί Α΄ Ζώνης (εντός πόλης)

Άγιοι Απόστολοι – Άγιος Ιωάννης – Βαμβακόπουλο – Kalliston Ξενοδοχείο – Λενταριανά – Μ.Α.Ι.Χ. – Μουρνιές – Νέα Χώρα – Νοσοκομείο – Πασακάκι – Πελεκαπίνα – Τ.Ε.Ι. – Χαλέπα – Χρυσή Ακτή

Ενδεικτικοί Προορισμοί Β΄ Ζώνης (προάστια)

Αγιος Ονούφριος – Αγυιά Φυλακές – Γαλατάς – Δαράτσο – Καλαμάκι – Καμπάνι – Κορακιές – Κουνουπιδιανά – Ναυτικό Νοσοκομείο – Νεροκούρου – Περβόλια – Πιθάρι – Πλακούρες – Σόδυ – Σούδα – Τσικαλαριά

Για τη Ζώνη Α το εισιτήριο είναι 1,20 ευρώ για αγορά εκτός του λεωφορείου και 2 ευρώ για αγορά εντός του λεωφορείου. Για τη Ζώνη Β το εισιτήριο είναι 1,60 ευρώ για αγορά εκτός του λεωφορείου και 2,50 αγορά εντός του λεωφορείου. Τα εισιτήρια είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά κάτω των 6 ετών, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα.

Εκδοτήρια εισιτηρίων και αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων υπάρχουν στις αφετηρίες ενώ σε κάποιες κεντρικές στάσεις θα βρείτε και αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.

ΠΡΟΣΟΧΗ Δεν μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο ηλεκτρονικά.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια εκ των προτέρων (90 ημέρες).

Στα αστικό ΚΤΕΛ Χανίων δεν υπάρχουν εβδομαδιαίες κάρτες, αλλά εκδίδονται μηνιαίες κάρτες για απεριόριστες μετακινήσεις σε όλη τη Ζώνη Α και τη Ζώνη Β.

Τα Αστικά ΚΤΕΛ Χανίων εξυπηρετούνται από μπλε λεωφορεία.

Δρομολόγια αστικού ΚΤΕΛ Χανίων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ (τελευταία ενημέρωση ισχύει από 07/01/2024) Δείτε εδώ

Βρείτε πληροφορίες για τα διερχόμενα λεωφορεία και την ώρα άφιξής τους από μία συγκεκριμένη στάση: Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων τηλεματική

Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων εισιτήρια
αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων
αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων