Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Pecar Night Club στα Χανιά

Pecar Night Club στα Χανιά

Pecar Night Club - ΧανιάΟ χώρος που παλαιότερα βρισκόταν τα Μαύρα Μεσάνυχτα στην οδό Κυδωνίας 92 έναντι από το ΚΤΕΛ Χανίων μεταμορφώθηκε από την zeropixel architects σε ένα από τα μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό club της Κρήτης με minimal μοντέρνο design με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια.

Η ονομασία που του έδωσαν είναι Pecar (αμαρτία) Night Club και δεν είναι τυχαία καθώς το δυνατό team σε συνδυασμό με τις καλύτερες Ελληνικές & mainstream μουσικές επιλογές το καθιστά τόσο ελκυστικό που θα ήταν αμαρτία να μην γίνει το αγαπημένο στέκι μας.

Διεύθυνση: Κυδωνίας 92, Χανιά

Τηλέφωνο: 6983800775

Κλειστό αυτήν την περίοδο

acebookwww.aera.gr/pecar

Δείτε φωτογραφίες από party & live

{jumi [*411]}

A creation of zeropixel architects
Οι zeropixel architects είναι μια ομάδα νέων αρχιτεκτόνων, μηχανικών, Web designers και business managers, που δραστηριοποιείται στον χώρο της αρχιτεκτονικής και τον κατασκευών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σχεδιάζοντας βάση των αναγκών και του budget του πελάτη, αναλαμβάνει εξολοκλήρου τον τομέα μελέτης, κατασκευής, γραφιστικών και επιχειρηματικού πλάνου καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων καθώς και την μελέτη και κατασκευή κατοικιών.

Οι zeropixel architects, με γραφεία σε Κρήτη, Αθήνα, Σόφια και Dusseldorf, έχει να επιδείξει αρκετά ολοκληρωμένα έργα τόσο εντός Ελλάδα, όσο και εκτός, όπως Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Ινδία και Αμερική.

Η καινοτομία και το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας, είναι η συνολική προσέγγιση του κάθε έργου, αρχιτεκτονικά, κατασκευαστικά, γραφιστικά και οικονομοτεχνικά, επιτυγχάνοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα και ένα ιδιαίτερο αποτύπωμα στον χώρο.

zeropixel architects facebookwww.zeropixel.gr

{gallery}/stories/00/photos/pecar/{/gallery}