Κρήτη: Χτύπησε τον αδελφό του και τον άφησε να πεθάνει

Κρήτη: Χτύπησε τον αδελφό του και τον άφησε να πεθάνει

Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ο νεότερος γρονθοκόπησε το μεγαλύτερο, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τραυματίζοντάς τον

aeweb

Με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου ένας 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος καυγάδισε άγρια με τον 39χρονο αδελφό του, τον ξυλοκόπησε και τον άφησε επί μέρες αβοήθητο με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο (δείτε εδώ)!

Τα δυο αδέλφια ήταν μετανάστες από το Πακιστάν που εργάζονταν σε ποιμνιοστάσιο στην κοινότητα Αγκουσελιανά του Δήμου Αγίου Βασιλείου στην Κρήτη και κατοικούσαν σε ένα δωμάτιο που τους είχε παραχωρήσει ο κτηνοτρόφος.

Την περασμένη Τετάρτη, διαπληκτίστηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ο νεότερος γρονθοκόπησε το μεγαλύτερο, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τραυματίζοντάς τον. Όμως, αντί να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, τον παράτησε να ψυχορραγεί και, τελικά, να φύγει από τη ζωή!

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι δεν προκάλεσαν τον θάνατό του τα τραύματα που υπέστη, αλλά τα προβλήματα υγείας του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια. Ο 32χρονος Πακιστανός κρατείται ώσπου να γίνει νεκροτομή στην σορό του αδελφού του, καθώς ενδέχεται να αλλάξει το κατηγορητήριο.

protothema.gr