Άμμος & Ήλιος beach bar restaurant, Χανιά

Το beach bar Άμμος και Ήλιος είναι από τα πρώτα beach bar των Χανίων και από τα πιο φημισμένα για διασκέδαση all day long!

Η ψιλή αμμουδερή ακρογιαλιά, τα καθαρά νερά, Lounge διάθεση αλλά και το party mood που επικρατεί σε καθημερινή βάση μας μετατρέπουν σε αμετανόητους fans του.

Οι μουσικές επιλογές του dj και η ένταση που σταδιακά ανεβαίνει μας ξεσηκώνουν και μας οδηγούν στο μπαρ με διάθεση για ποτά και cocktails.

Από την άλλη, δεν λείπει φυσικά ο χώρος του εστιατορίου με τις γευστικές προτάσεις αλλά και η δυνατότητα θαλάσσιων σπορ και beach volley.

Plus, λειτουργεί κρεπερί με λαχταριστές κρέπες, βάφλες και παγωτά…

Κορυφαίο event τα τελευταία χρόνια αποτελεί η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου που περιμένουν με ανυπομονησία όλοι κάθε καλοκαίρι!

Άμμος & Ήλιος beach bar restaurant, Χανιά

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

6 months ago

Ammos & Hlios Beach bar OfficialPage

...

Comment on Facebook

Εισητηρια που πουλάτε;;

Να ρωτήσω πόσο θα είναι η είσοδος? Και πόσο το ποτό. Περίπου τι ωρα θα βγουν?

View more comments

Αύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου, εκπαιδευμένοι εθελοντές από τον Σύλλογος Ορίζοντας θα βρίσκονται στο χώρο μας για να ενημερώσουν για την σημασία της Δώρεας Μυελού των Οστών. ...

Αύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου, εκπαιδευμένοι εθελοντές από τον Σύλλογος Ορίζοντας θα βρίσκονται στο χώρο μας για να ενημερώσουν για την σημασία της Δώρεας Μυελού των Οστών.
Load more
[views]

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κλειστό αυτήν την περίοδο

Σχεδιασμός της διαδρομής μου
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.