Κέντρο εκδηλώσεων Sapel Hall – Χανιά

Διεύθυνση

Αγιά Μαρίνα, Χανιά

GPS

35.521167646215, 23.931473493576

Τηλέφωνο

ΙστόςTo κέντρο εκδηλώσεων Sapel Hall στα Χανιά είναι ένας ξεχωριστός χώρος για να φιλοξενήσετε το γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας και κάθε άλλη σημαντική στιγμή.

Αποτελείτε από 2 διαφορετικούς χώρους για να φιλοξενήσει τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές στιγμές για όλες εκείνες τις ξεχωριστές στιγμές που σηματοδοτούν ευχάριστες αναμνήσεις για εσάς.

Η εσωτερική αίθουσα φιλοξενεί έως και 500 άτομα καθήμενα και σερβίρει φαγητό από την κουζίνα του. Αν επιλέξετε φαγητό σε μπουφέ τότε η χωρητικότητα της αίθουσας ανέρχεται στα 700 άτομα.

Ο εξωτερικός χώρος του κέντρου εκδηλώσεων Sapel Hall είναι το Sapel Sea Senses και εκεί είναι που πραγματικά μπορείτε να απολαύσετε με όλες τις αισθήσεις σας την ξεχωριστή και ιδιαίτερη δική σας γαμήλια δεξίωση. Το εξωτικό σκηνικό απλώνεται παντού γύρω σας κι εσείς για το μόνο που έχετε να φροντίσετε είναι να απολαύσετε στο μέγιστο αυτές τις στιγμές!

Να σημειώσουμε ότι το Sapel Hall μπορεί να μετατραπεί σε αίθουσα συνεδριάσεων για να φιλοξενήσει την επόμενη επαγγελματική σας επιτυχία ή το συνέδριο που θα καθορίσει το μέλλον της εταιρείας σας.

Κέντρο εκδηλώσεων Sapel Hall – Χανιά

κτήματα γάμου Χανιά