Σχολή χορού Flash Dance Studio, Χανιά

Διεύθυνση

Μεγίστης Λαύρας 10 Μουρνιές, Χανιά

GPS

35.485239665619, 24.014225006104

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΗ σχολή χορού Flash Dance Studio στα Χανιά, ιδρύθηκε το 2013, με στόχο και φιλοδοξία να μοιραστεί με τον κόσμο το πάθος για τον χορό και να προωθήσει εναλλακτικές μεθόδους κίνησης.

Προσφέρει μια ευρεία γκάμα από χορευτικά είδη, περιλαμβάνοντας Hip Hop, Commercial, Dancehall, Reggaeton, International Latin, Tumbao, Salsa, Bachata, Kizomba, Oriental, Break Dance, Παραδοσιακούς χορούς, σύγχρονο ζεϊμπέκικο, zumba και χορογραφίες γάμου.

Σε συνδυασμό με τα τμήματα που είναι χωρισμένα σε τρεις βασικές κατηγορίες – παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων – η σχολή καλύπτει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε γενιάς.

Οι χοροδιδάσκαλοι της σχολή χορού είναι καταξιωμένοι χορευτές, με επιτυχία τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, σε εκδηλώσεις και στην ετήσια χορευτική παράσταση της σχολής, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την αυτοπεποίθηση τους.

Με πολυάριθμες διακρίσεις σε διαγωνισμούς τόσο εθνικά όσο και διεθνώς, η σχολή χωρού Flash Dance Studio αναδεικνύεται ως μία από τις καλύτερες σχολές. Οι μαθητές αποκτούν όχι μόνο επαγγελματικές δεξιότητες, αλλά και αναμνήσεις που θα συντροφεύουν τις ζωές τους.

Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν αρχίζουν στην 1η Σεπτεμβρίου, με τα μαθήματα να ξεκινούν από τις 11 Σεπτεμβρίου. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει εντελώς δωρεάν όλα τα προγράμματα της σχολής χορού.

Σχολή χορού Flash Dance Studio, Χανιά

Σχολές χορού στα Χανιά