Πολυτελής βίλα Meliti Κάτω Δαράτσο

Διεύθυνση

Κάτω Δαράτσο, Χανιά

GPS

35.5082811, 23.9736504

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ



Η πολυτελής βίλα Meliti βρίσκεται σε ένα από τα πιο προνομιούχα σημεία της βορειοδυτικής Κρήτης, μια εντυπωσιακή μεζονέτα ανυπομονεί να σας φιλοξενήσει και να σας συναρπάσει με τις ανέσεις της.

Σε μια μοναδική περιοχή, προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το προνόμιο να βρίσκεστε μακριά από τον θορυβώδη αστικό ιστό σε μόλις 15 λεπτά. Είναι ιδανική για οικογένειες και ζευγάρια που ζητούν ποιοτικές διακοπές, ηρεμία και ένα θέρετρο μακριά από την πόλη.

Η πολυτελής βίλα Meliti εκτείνεται σε τρεις ορόφους και προσφέρει πανοραμική θέα στο γαλάζιο του ουρανού και στα καταγάλανα νερά του Κρητικού Πελάγους. Πολυτέλεια και λειτουργικότητα και στους τρεις ορόφους.

Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, έναν ενιαίο ευρύχωρο και πολυτελή χώρο που εξυπηρετεί καθιστικό και τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τις πιο σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές.

Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης χωρητικότητας τριών αυτοκινήτων και ανελκυστήρας για την εξυπηρέτησή σας, σε περίπτωση που δεν θέλετε να μετακινηθείτε σε χώρους με σκάλες.

Τιμή από 690€/την ημέρα6 επισκέπτες

-> Κάνετε κράτηση

Πολυτελής βίλα Melitis Κάτω Δαράτσος

Πολυτελής βίλα Meliti Κάτω Δαράτσο σαλόνι
Πολυτελής βίλα Meliti Κάτω Δαράτσο δωμάτιο

-> Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Βίλες Χανιά