Διαμέρισμα Βασιλική Τοπόλια

Διεύθυνση

Τοπόλια, Χανιά

GPS

35.4274915, 23.6836314

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ



Όποιος αναζητά καλοκαιρινές διακοπές σε συνδυασμό με διαμονή σε ορεινή περιοχή, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί το Διαμέρισμα Βασιλική στα Τοπόλια.

Χτισμένο στο χωριό Τοπολιά, στο δρόμο από τα Χανιά προς το Ελαφονήσι, υπόσχεται μια απόλυτα χαλαρωτική διαμονή σε ένα φυσικό τοπίο με θέα το φαράγγι των Τοπολίων και τον κόλπο της Κισσάμου- θέα που κόβει την ανάσα και μένει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη.

Λόγω της τοποθεσίας, οι λάτρεις της φύσης μπορούν να συμμετέχουν σε οργανωμένες πεζοπορίες και εξερευνήσεις σε φαράγγια που πραγματοποιούνται στη γύρω περιοχή.

Το Διαμέρισμα Βασιλική διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα άνετο καθιστικό, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για να ετοιμάσετε κάθε είδους γεύμα και ένα καταπληκτικό μπαλκόνι που προσφέρει μοναδική θέα.

Το κατάλυμα παρέχει κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Το Διαμέρισμα Βασιλική είναι κατασκευασμένο από πέτρα και γι’ αυτό είναι πολύ δροσερό ακόμα και τους πιο ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του καταλύματος είναι η θέα στο βουνό και τη θάλασσα, η οποία εντυπωσιάζει τους επισκέπτες από την πρώτη στιγμή.

Τιμή από 70€/την ημέρα4 επισκέπτες

-> Κάνετε κράτηση
-> Vasiliki's Residence 1 Τοπόλια

Διαμέρισμα Βασιλική Τοπόλια, Χανιά

Διαμέρισμα Βασιλική Τοπόλια το μπαλκόνι
Διαμέρισμα Βασιλική Τοπόλια κρεβατοκάμαρα

-> Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δωμάτια Χανιά