Βίλα Μυρτιά Ξαμουδοχώρι

Διεύθυνση

Ξαμουδοχώρι, Χανιά

GPS

35.4912883, 23.836166409554

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ



Όποιος αναζητά πολυτελείς και ποιοτικές διακοπές σε συνδυασμό με απόλυτη ιδιωτικότητα, η βίλα Μυρτιά στο Ξαμουδοχώρι είναι το ιδανικό κατάλυμα.

Περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους και η θέα του είναι μαγευτικά σαγηνευτική, απεριόριστη μέχρι το σημείο όπου τα μάτια φτάνουν στα βάθη του ορίζοντα. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη ηρεμία του τοπίου, το μεγαλείο της φύσης, ταυτόχρονα με την πραγματική ιδιωτικότητα που προσφέρει η τοποθεσία.

Η βίλα Μυρτιά διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ευρύχωρο καθιστικό με άνετους καναπέδες και τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για την προετοιμασία γευμάτων, μεγάλες βεράντες και κήπο. Όλα τα παραπάνω είναι τακτοποιημένα σε δύο ορόφους για να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Η πισίνα και ο κήπος είναι ένας τόπος ονειρικής ηρεμίας και δροσιάς, αποτελώντας δικαίως τα αγαπημένα μέρη όσων διαμένουν εδώ. Φυσικά, οι στιγμές στις βεράντες είναι επίσης πολύτιμες, προσφέροντας όμορφες εικόνες και ξέγνοιαστες στιγμές. Διατίθεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, κλιματισμός και δωρεάν Wi-Fi.

Τιμή από 160€/την ημέρα5 επισκέπτες

-> Κάνετε κράτηση

Βίλα Μυρτιά Ξαμουδοχώρι, Πλατανιάς, Χανιά

Βίλα Μυρτιά Ξαμουδοχώρι, Πλατανιάς, Χανιά
Βίλα Μυρτιά Ξαμουδοχώρι, Πλατανιάς, Χανιά μέσα
-> Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Βίλες Χανιά