Εστιατόριο Φουρόγατος, Κουμ Καπί

Διεύθυνση

Μακεδονίας 106, Χανιά

GPS

35.515874, 24.0265466

Τηλέφωνο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ



Δευτέρα

11:00 – 01:00

Τρίτη

11:00 – 01:00

Τετάρτη

11:00 – 01:00

Πέμπτη

11:00 – 01:00

Παρασκευή

11:00 – 01:00

Σάββατο

11:00 – 01:00

Κυριακή

11:00 – 01:00

Στην καρδιά του Κουμ Καπί, το καινούργιο all day εστιατόριο Φουρόγατος* έχει ανοίξει τις πόρτες του για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία εξόδου στα Χανιά.

Η ομάδα του Φουρόγατου μας προτείνει μοναδικά πειραγμένα πιάτα που έχουν βάση την παραδοσιακή κρητική κουζίνα, δημιουργίες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, και μας υπόσχεται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Στο εστιατόριο Φουρόγατος θα βρείτε μια μεγάλη και ποικιλόμορφη wine list που περιλαμβάνει εκλεκτά ελληνικά και κρητικά κρασιά, καθώς και Χανιώτικη μπύρα.

Εν κατακλείδι, η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της, άριστες πρώτες ύλες, φιλόξενοι άνθρωποι, λιτός μα όμορφος χώρος δίπλα από τη θάλασσα, value for money τιμές. Τι άλλο να ζητήσεις από μια έξοδό σου για φαγητό στα Χανιά;

Εστιατόριο Φουρόγατος – Τι σας προτείνουμε να δοκιμάσετε

Σαλάτες:

  • Κρητέζε: Ντομάτα σε ροδέλες με φρέσκο τυρί ανθότυρο Χανίων, πέστο βασιλικού, ελαιόλαδο, φρέσκο κρεμμύδι.
  • Του Fourogatou: Μαρούλι, λόλα, ρόκα, σκιουφιχτά ντομάτα, φρέσκο κρεμμύδι, πιπεριές, ψητό κοτόπουλο, χώμα παξιμαδιού, τρίμμα τυρί γραβιέρας και σάλτσα από σουσαμόσπορο και τζίντζερ.

Ορεκτικά:

  • Κρεπαπάκι: Κρέπα με απάκι, μανιτάρια, κοτόπουλο σε κρέμα γραβιέρας.
  • Σμυρνέικο γιαουρτλού κεμπάπ: Ελαφρός καυτερό κεμπάπ από αρνί και μοσχάρι, σε σάλτσα πιπεριάς με γιαούρτι και πιτάκι.
  • Κρεατόπιτα Χανίων: Παραδοσιακή πίτα με κρέας από ζυγούρι, τοπικά τυριά και σουσάμι.
  • Μελοτήγανο: Κομμάτια κοτόπουλου, χοιρινού, ντόπιο πικάντικο αλλαντικό, μείγμα πιπεριών δεμένα σε σάλτσα από σιναπόσπορο, μέλι και τυρί.

Κυρίως πιάτα:

  • Χοιρινό ή Κοτόπουλο Κοντοσούβλι: 500γρ στα κάρβουνα με πατάτες τηγανητές, πιπεριά ψητή, μαριναρισμένο καρότο και ντιπ.
  • Αντερκότ: 500-600γρ. ειδικής εκτροφής χοιρινό σε 12ωρη μαρινάδα, με πατάτες τηγανητές, πιπεριά ψητή και σάλτσα ρωμέικου κρασιού.
  • Χοχλιούς με στάρι.
  • Βελούδινος Μουσακάς.

Αυτές είναι κάποιες από τις προτάσεις μας για το εστιατόριο Φουρόγατος. Το μενού περιλαμβάνει πολλά άλλα ενδιαφέροντα πιάτα, καθώς και θαλασσινά.

*Ο Φουρόγατος είναι μια σπάνια Κρητική αγριόγατα που ζει απομονωμένη σε συγκεκριμένα σημεία της άγριας φύσης του νησιού. Ο κρητικός αγριόγατος είναι μεγαλύτερος από τις οικόσιτες γάτες και τα αρσενικά έχουν μήκος 50 εκατοστά.

Σεβαστός από τους ντόπιους για την ανθεκτικότητα και την προσαρμοστικότητά του, ο Φουρόγατος συμβολίζει την αδιάλλακτη σύνδεση μεταξύ της φύσης και της κοινότητας.

Εστιατόριο Φουρόγατος, Κουμ Καπί
Εστιατόριο Φουρόγατος, Κουμ Καπί

Εστιατόριο Φουρόγατος instagram

Embed Instagram Post Code Generator

Εστιατόρια στα Χανιά

Εύρος τιμών

$$

Γεύμα

Δείπνο

wine list

Cocktail

Κράτηση

Free Wifi

Εξωτερικά καθίσματα

Ελληνικά

Μεσογειακή

Θαλασσινά