Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του 11χρονου κοριτσιού στα Χανιά.

Χανιά: Πως οδηγήθηκε η 11χρονη στην αυτοκτονία; Τι συνέβη το 2019;

Σε απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε η σύντομη όπως αποδείχτηκε αναζήτηση ενός 11χρονου κοριτσιού στα Χανιά.

Μετά από τεράστια κινητοποίηση, το κορίτσι βρέθηκε νεκρό στην παραλία των Αγίων Αποστόλων κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. 

Το 11χρονο κορίτσι έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια και η έρευνα  είναι σε εξέλιξη για να διαλευκανθεί εάν πρόκειται για ατύχημα, αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Λίγο πριν τις 7 έφτασε στο σημείο ο ιατριδικαστής Γιώργος Μυλωνάκης που έβγαλε το πόρισμα για το γεγονός ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, κάτι που εξαρχής, απέκλεισε και η αστυνομία.

Περισσότερα αναμένεται να δείξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Το άψυχο σώμα του κοριτσιού εντόπισε ένα ζευγάρι, που ειδοποίησε τις αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το μικρό κορίτσι βγήκε για περίπατο χθες Τρίτη στις 20.00 περίπου και δεν επέστρεψε στο σπίτι.

Η εξαφάνιση έχει δηλωθεί από την μητέρα της στην Αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ήταν επί ποδός και χτένισαν όλη την περιοχή από όπου και εξαφανίσθηκε το μικρό κορίτσι, μέχρι που βρήκαν το άψυχο σώμα του στους Αγίους Αποστόλους.

Στην έρευνα επιχείρησαν δεκαπέντε διασώστες της πυροσβεστικής υπηρεσίας στα Άπτερα, ενώ στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά.

Μάλιστα, είχε σηκωθεί και drone της πυροσβεστικής για την ανεύρεση του μικρού κοριτσιού, ενώ είχε εκδοθεί νωρίτερα και Amber Alert.

Στο σημείο (όπως δείχνει η παρακάτω φωτογραφία) βρέθηκε νεκρό το 11χρονο κορίτσι.

flashnews.gr