Χανιά: Νέα επίθεση από τα σκυλιά του ασυνείδητου ιδιοκτήτη-Τραυματίστηκε μία γυναίκα(φωτο)

Χανιά: Νέα επίθεση από τα σκυλιά του ασυνείδητου ιδιοκτήτη-Τραυματίστηκε μία γυναίκα(φωτο)

Συνεχίζει να δρα ανενόχλητος ο άνδρας στη Χρυσή Ακτή – Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Νέο θύμα του ασυνείδητου που σύμφωνα με πληροφορίες αφήνει τα σκυλιά του ελεύθερα στην περιοχή της Χρυσής Ακτής (δειτε εδώ)  και εκείνα κάνουν επιθέσεις σε ζώα, είναι μία γυναίκα η οποία λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου, τραυματίστηκε από δάγκωμα των συγκεκριμένων ζώων.

Παρά τις καταγγελίες, τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων κατά του ιδιοκτήτη σκυλιών και τις καταθέσεις μαρτύρων για καταστάσεις τρόμου που βιώνουν όλοι όσοι πηγαίνουν με τα σκυλιά τους βόλτα στην συγκεκριμένη περιοχή, σημειώθηκε νέα επίθεση σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα ενώ πήγαινε βόλτα τα σκυλάκια της σήμερα το απόγευμα, στην Χρυσή Ακτή, δέχθηκε επίθεση από ένα από τα σκυλιά του εν λόγω ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο πόδι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε ράμματα.

Στη συνέχεια η γυναίκα πήρε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία ενώ το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε αδέσποτη σκυλίτσα, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι όπως καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος ο εν λόγω κηδεμόνας σκύλων “κυκλοφορεί στην περιοχή της Χρυσής Ακτής με τρία μαλινουα, χωρίς λουρί, που κάνουν δολοφονικές επιθέσεις σε ζώα, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια τα αποτρέψει”.

Δειτε τις φωτογραφίες από τον τραυματισμό της γυναίκας

flashnews.gr