Χανιά: Τρόμος στην Χρυσή Ακτή από ασυνείδητο ιδιοκτήτη σκυλιών (φωτο)

Χανιά: Τρόμος στην Χρυσή Ακτή από ασυνείδητο ιδιοκτήτη σκυλιών (φωτο)

Δικογραφία κατά ενός ιδιοκτήτη σκυλιών σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων, μετά από σχετική καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων και καταθέσεις μαρτύρων για καταστάσεις τρόμου που βιώνουν όλοι όσοι πηγαίνουν με τα σκυλιά τους βόλτα στην περιοχή της Χρυσής Ακτής στα Χανιά.

Όπως καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος ο εν λόγω κηδεμόνας σκύλων «κυκλοφορεί στην περιοχή της Χρυσής Ακτής με τρία μαλινουα, χωρίς λουρί, που κάνουν δολοφονικές επιθέσεις σε ζώα, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια τα αποτρέψει.

Το βράδυ της Πέμπτης, τα ζώα του έκαναν επίθεση στη γνωστή φοβική αδεσποτούλα της Χρυσής Ακτής που τη φροντίζουν οι περίοικοι και το άτυχο ζώο και μετά την επίθεση, μάταια οι κάτοικοι έψαχναν να τη βρουν.

Εντοπίστηκε ετοιμοθάνατη το πρωί της Παρασκευής , και μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο Χατζηδάκη, η κατάστασή της όμως είναι εξαιρετικά κρίσιμη και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην επιβιώσει.

Όταν ενημερωθήκαμε για το περιστατικό, καταθέσαμε καταγγελία στο ΑΤ Χανίων, αφού ο κηδεμόνας είναι γνωστός και δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα εξοργισμένων συμπολιτών μας για επιθέσεις στα ζώα τους, κατά τη διάρκεια περιπάτου στην περιοχή, ενώ υπάρχει και επώνυμη καταγγελία από συμπολίτη μας για επίθεση στην ίδια την περασμένη Δευτέρα.
Συνολικά κατέθεσαν πέντε άτομα, σχηματίστηκε δικογραφία και ο κηδεμόνας αναζητείται στα πλαίσια του αυτόφωρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παλιότερα-όταν μας είχε αναφερθεί επίθεση σε ένα άλλο από τα αδέσποτα το οποίο έκτοτε κουτσαίνει- ο κηδεμόνας, είχε αναφέρει προκλητικά σε μέλος μας ότι δίνει εντολή στα σκυλιά του να επιτίθενται για να τα φοβίζουν επειδή ανησυχεί “μην τυχόν και πάνε σπίτι του και του πειράξουν τα πρόβατα”.

Παρακαλούμε πολύ αν κάποιος συμπολίτης μας υπήρξε μάρτυρας κάποιου περιστατικού στην περιοχή να επικοινωνήσει με το σύλλογο.

Χανιά: Τρόμος στην Χρυσή Ακτή από ασυνείδητο ιδιοκτήτη σκυλιών (φωτο)

flashnews.gr