Ανήλικη έφυγε κρυφά από το σπίτι της στο Πήλιο και ήρθε στα Χανιά, για τα μάτια ενός 40χρονου που γνώρισε στο TikTok

Ανήλικη έφυγε κρυφά από το σπίτι της στο Πήλιο και ήρθε στα Χανιά, για τα μάτια ενός 40χρονου που γνώρισε στο TikTok

Μια ιστορία αγάπης ξετυλίχτηκε τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνίστρια μια 17χρονη από το Νότιο Πήλιο, που αγάπησε μέσω του διαδικτύου έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της.

Η ανήλικη εγκατέλειψε το σπίτι της και ήρθε στα Χανιά για να γνωρίσει τον 40χρονο που φέρεται να ερωτεύτηκε.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω του Tik Tok, με το οποίο επικοινωνούσαν το τελευταίο διάστημα ο 40χρονος από τα Χανιά και η 17χρονη από το Νότιο Πήλιο. Μεταξύ τους αναπτύχθηκε, όπως φαίνεται, ένας έρωτας μεγάλος, που οδήγησε την 17χρονη να φύγει από το σπίτι της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το e-thessalia.gr, την Κυριακή η 17χρονη εγκατέλειψε την οικία της προς άγνωστη κατεύθυνση, αναστατώνοντας τη μητέρα της που έψαξε να την βρει.

Τελικά η γυναίκα αναγκάστηκε να προσφύγει στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Πηλίου όπου και έδωσε τα στοιχεία της κόρης της, ότι είχε εξαφανιστεί. Δεν γνώριζε όμως η μητέρα, πως η κόρη της είχε φθάσει μέχρι την Κρήτη, σε αναζήτηση του έρωτα.

Η 17χρονη είχε αναχωρήσει με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και είχε φθάσει στην Αθήνα και μετά στο λιμάνι του Πειραιά, όπου φέρεται να την περίμενε ο 40χρονος. Μαζί φέρεται να ταξίδεψαν στην Κρήτη και να έφθασαν στα Χανιά.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Πηλίου έδωσε σήμα με τα στοιχεία της 17χρονης σε όλη την χώρα και οι λιμενικές Αρχές Χανίων εντόπισαν το ζεύγος των ερωτευμένων στο λιμάνι.

Τέλος καλό όλα καλά για την 17χρονη, που σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να επιστρέψει σπίτι με τη μητέρα της.