Η ζωή μου με την Άνιστον ήταν βαρετή

Η ζωή μου με την Άνιστον ήταν βαρετή

Αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Άνιστον είχε δηλώσει ότι «μοιάζει να του λείπει το γονίδιο της ευαισθησίας» και ίσως να μην είχε άδικο.

Αρκετά χρόνια μετά από εκείνη την περίοδο, ο ίδιος ο Πιτ με συνέντευξή του στο περιοδικό Parade επιβεβαιώνει το πόσο βαρετά ήταν όλα την εποχή που ήταν παντρεμένος με την Άνιστον. Περιγράφει, όπως αναφέρει η Daily Mail, μία «άθλια» ζωή και έναν δυστυχισμένο γάμο.

Με ακόμα ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, παραδέχεται τη σοφή κίνησή του να επιλέξει την Αντζελίνα Τζολί για μητέρα των παιδιών του.

Ο 47χρονος Πιτ που αυτό τον καιρό προωθεί τη νέα του ταινία Moneyball, είπε χαρακτηριστικά και κοιτώντας πίσω, στο μάλλον άνοστο παρελθόν του ότι, «πέρασα τη δεκαετία του ’90 να προσπαθώ να συμμαζέψω την κακοφωνία της δημοσιότητας. Άρχισε να με κουράζει ο ίδιος μου ο εαυτός με το να κάθομαι μόνιμα σε έναν καναπέ, κρατώντας ένα τσιγαριλίκι και να κρύβομαι από όλους. Είχε αρχίσει να γίνεται λυπηρό».  

Τουλάχιστον μία δεκαετία αργότερα, ο «σοφός» πια Πιτ κάνοντας μία έκρηξη αυτογνωσίας θέλει να γίνει κακός, μοιραζόμενος με όλο τον πλανήτη το πόσο χάλια γάμο ένιωθε ότι βίωνε, με τη μόνη διαφορά ότι ήταν επιλογή του η οποία, μάλιστα διήρκεσε 5 χρόνια.

Τώρα πια, οπότε και δίνει μεγάλη έμφαση στο να είναι ικανοποιημένος σαν άνθρωπος από τις επιλογές του, δηλώνει ευτυχής και πλήρης στο πλάι της Τζολί, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι οι δυο τους και επαναλαμβάνοντας για πολλοστή ότι θέλει να κάνει πολλά ακόμα παιδιά μαζί.

Στην πλευρά Άνιστον , πάντως, το δημοσίευμα μάλλον θα έρθει σαν κεραυνός εν αιθρία, όχι τόσο επειδή δεν ήξερε αν ο γάμος τους ήταν ευτυχισμένος ή όχι, αλλά διότι της έχουν πέσει πολλά μαζεμένα τελευταία, ειδικότερα σε σχέση με την 75χρονη μητέρα της, η οποία υπέστη πρόσφατα, σοβαρό εγκεφαλικό.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ