Χριστούγεννα μαζί για χάρη των παιδιών τους

Χριστούγεννα μαζί για χάρη των παιδιών τους

Χριστούγεννα μαζί για χάρη των παιδιών τους

Μπορεί να είναι δύο χρόνια χωρισμένοι αλλά δεν παύει προτεραιότητά τους να είναι τα παιδιά τους. Και φέτος λοιπόν ο Guy Ritchie και η Madonna θα κάνουν Χριστούγεννα μαζί! Η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης βάζουν από ότι φαίνεται σε δεύτερη μοίρα τους νέους τους συντρόφους… 

Μάλιστα σύμφωνα με φήμες η ερωμένη του Guy Ritchie, Jackie Ainsley φέρεται να είναι έξαλλη με την απόφαση του καλού της. “Η Jackie πραγματικά περίμενε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί του και αυτή τη στιγμή νιώθει ότι έχει μείνει απ’ έξω. Ο Guy είναι ενθουσιασμένος που θα έχει την ευκαιρία να κακομάθει τα παιδιά του τα Χριστούγεννα. Έχει ήδη πει στην Jackie ότι ο μόνος λόγος για να περάσει τις γιορτές με την πρώην σύζυγο του είναι τα παιδιά τους, αλλά αυτή δεν το πήρε καθόλου καλά”, δήλωσε στενός φίλος του Βρετανού σκηνοθέτη και πρόσθεσε:

“Η Madonna και ο Guy θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Ο Guy έχει στολίσει το σπίτι και έχει γεμίσει με πλούσια δώρα τεράστιες κάλτσες ενώ έχει φροντίσει το φαγητό να είναι βιολογικό για την πρώην σύζυγό του”! 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ