Χάος σε πτήση της Ryanair (video)

Χάος σε πτήση της Ryanair (video)

Η παράξενη συμπεριφορά ενός επιβάτη ανάγκασε τον κυβερνήτη μιας πτήσης της Ryanair να αλλάξει την πορεία του και να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Δανία.

Οι επιβάτες της πτήσης Ρίγα-Δουβλίνο έγιναν μάρτυρες ενός παράξενου περιστατικού. Στη μέση του ταξιδιού, ένας από τους συνεπιβάτες τους σηκώθηκε όρθιος και γδύθηκε από τη μέση και πάνω. flight2_0Ο ημίγυμνος άντρας κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου και άρχισε να κάνει επίδειξη των μυών του. Παρά τις παρατηρήσεις του προσωπικού, ο νεαρός άντρας συνέχισε την επίδειξη δύναμης και άρχισε να χτυπάει με γροθιές τα τοιχώματα του αεροπλάνου.

flight3Κάποιοι πιο γεροδεμένοι επιβάτες σηκώθηκαν και τον ανάγκασαν να κάτσει στη θέση του, όπου και τον έδεσαν. Ο πιλότος αποφάσισε να προσγειωθεί εκτάκτως στο αεροδρόμιο του Ααρχους στη Δανία και να παραδώσει τον άντρα στην τοπική Αστυνομία. Ο εκπρόσωπός της Αστυνομίας δήλωσε: «Ο άντρας ήταν μεθυσμένος και μιλούσε προσβλητικά στο προσωπικό της εταιρείας και στους συνεπιβάτες του.

Ευτυχώς για αυτόν, δεν βιαιοπράγησε εναντίον κανενός. Τον συλλάβαμε και τον έχουμε κλείσει σε ένα κελί, μέχρι να ξεμεθύσει». Τελικά, η πτήση συνεχίστηκε χωρίς άλλο απρόοπτο και ο επίδοξος μποξέρ παραμένει στο κελί του, περιμένοντας την απαγγελία κατηγοριών.

https://www.youtube.com/watch?v=xRC5GFetoHI

iefimerida.gr