Χανιώτες στην 14η θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό Λάτιν (video)

Χανιώτες στην 14η θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό Λάτιν (video)

Σε παγκόσμιο διαγωνισμό λάτιν ο οποίος διεξήχθη στο Μαϊάμι της Φλόριντα συμμετείχαν δυο νέα και ταλαντούχα παιδιά από τα Χανιά!Οι δύο καταξιωμένοι χορευτές εντυπωσίασαν με την χορογραφία τους εξασφαλίζοντας μια πολύ καλή θέση.

Οι φιναλίστ του παγκοσμίου κυπέλλου λάτιν Παναγιώτης Αρτεμάκης και Σάντυ Σπυριδάκη συμμετείχαν στον διαγωνισμό κατακτώντας την 14η θέση κάνοντας έτσι τους Έλληνες λάτρεις του λάτιν υπερήφανους.

Ο διαγωνιζόμενος Παναγιώτης Αρτεμάκης ιδιοκτήτης της σχολή χορού SonArte (δείτε εδώ) σε ανακοίνωση του στα social media μεταξύ άλλων είπε:

Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στα τελικά του παγκοσμίου διαγωνισμού λάτιν στην Αμερική που ολοκληρώθηκε για εμάς με μεγάλη χαρά και με τη 14η θέση στο κόσμο!!!!

Ο διαγωνισμός ήταν ένα τεράστιο γεγονός και μια πανέμορφη εμπειρία η οποία σε ωριμάζει και σε ολοκληρώνει σαν χορευτή και σαν δάσκαλο αλλά και σαν άνθρωπο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τη καρδιά μας όλους όσους ήταν δίπλα μας σε αυτή τη προσπάθεια μας για συμμετοχή στο διαγωνισμό, από τα προκριματικά μέχρι τους τελικούς, και μας στήριξαν με κάθε τρόπο.

Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο:

eparxies.gr