Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Χανιά: 36χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στην καμπίνα του πλοίου – Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος

Χανιά: 36χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στην καμπίνα του πλοίου – Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος

Ο 36χρονος που ταξίδευε με το πλοίο της γραμμής εντοπίστηκε νεκρός ενώ και ένας 19χρονος με τον οποίο ταξίδευε παρέα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Χανίων

Νεκρός μέσα στην καμπίνα του πλοίου «ΕΛΥΡΟΣ» βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 36χρονος ενώ ένας 19χρονος, με τον οποίο ταξίδευε παρέα, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον κατάπλου του πλοίου και αφού είχε ξεκινήσει η αποβίβαση των επιβατών, μέλη του πληρώματος του «ΕΛΥΡΟΣ» αντιλήφθησαν οτι στη συγκεκριμένη καμπίνα παρέμεναν οι δύο επιβάτες.

Ένας από τους καμαρώτους του πλοίου, άνοιξε την πόρτα της καμπίνας και αντίκρυσε τον 36χρονο νεκρό ενώ τον 19χρονο φίλο του με έντονη δυσφορία.

Αμέσως το πλήρωμα κινητοποιήθηκε ενημέρωσε τις αρχές και στο λιμάνι της Σούδας έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καμπίνα βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η αιτία θανάτου του 36χρονου αλλά και η έντονη αδιαθεσία του 19χρονου να οφείλονται σε χρήση ναρκωτικών.

Οι έρευνες για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη

flashnews.gr