Βρετανός θώπευσε συνεπιβάτιδά του σε πτήση της Ryanair

Βρετανός θώπευσε συνεπιβάτιδά του σε πτήση της Ryanair

Ένας Βρετανός συνελήφθη όταν άγγιξε τη γυναίκα που καθόταν δίπλα του σε πτήση της Ryanair από το Λίβερπουλ στη Μαγιόρκα.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους κάλεσε την αστυνομία μέσω ασυρμάτου από τα 35.000 πόδια μετά την καταγγελία που έκανε η γυναίκα η οποία παραπονέθηκε για άσεμνα σχόλια και ανάρμοστη συμπεριφορά του. Η γυναίκα, η οποία είναι επίσης Βρετανίδα, είπε στο προσωπικό ότι της άγγιξε το στήθος και της ζήτησε να κάνει σεξ μαζί του στην τουαλέτα.

Ο άνδρας κρατήθηκε όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Πάλμα αργά την Κυριακή. Στον 35χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 λιρών και οδηγήθηκε στο δικαστήριο για γρήγορη δίκη. Η γυναίκα που βρέθηκε στο επίκεντρο του περιστατικού λέγεται ότι παρενοχλήθηκε λίγο πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στη Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ultima Hora»: «Ο άνδρας άρχισε να την αγγίζει στον ώμο και ξαφνικά, όταν εκείνη απομάκρυνε το χέρι του, άγγιξε το στήθος της πάνω από τα ρούχα της. Η γυναίκα είπε ότι η χειρονομία αυτή διήρκεσε μερικά δευτερόλεπτα και την σόκαρε. Ζήτησε βοήθεια από το πλήρωμα του αεροσκάφους και εκείνοι ενημέρωσαν την αστυνομία. . Ο άνδρας συνελήφθη μόλις πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο της Πάλμα».

protothema.gr