Βραζιλιάνα τραγουδίστρια κατέληξε στα επείγοντα γιατί… ντρεπόταν τον συντροφό της

Βραζιλιάνα τραγουδίστρια κατέληξε στα επείγοντα γιατί… ντρεπόταν τον συντροφό της

Η Viviane de Queiroz Pereira μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τυμπανισμό καθώς όλο το βράδυ «σφιγγόταν» για να μην καταστρέψει ένα ρομαντικό ερωτικό ραντεβού

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η σχέση ενός ζευγαριού περνάει στην φάση της ωριμότητας όταν παύουν να υφίστανται οι «ντροπές της καθημερινότητας». Φαίνεται, λοιπόν, πως η νέα σχέση της 27χρονης βραζιλιάνας τραγουδίστριας Viviane de Queiroz Pereira, γνωστή και ως pocah, παραλίγο να είναι μοιραία για την ζωή της.

Η Pereira ντρεπόταν να «αεριστεί» μπροστά στο νέο της αμόρε. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από μια ονειρεμένη νύχτα πάθους να μεταφερθεί στο νοσομείο με τυμπανισμό καθώς η ντροπή που αισθανόταν να αεριστεί μπροστά στο νέο σύντροφό της μην και καταστρέψει τον ρομαντισμό της στιγμής, οδήγησε σε συσσώρευση επικίνδυνων αερίων στον οργανισμό της. Ολο το βράδυ η Pereira σφιγγόταν και με δυσκολία κρατούσε τα αέρια της. Το αποτέλεσμα ήταν η μεταφορά της κακήν κακώς στα επείγοντα.

Το θέμα έγινε γνωστό όταν η διάσημη -στη χώρα της- τραγουδίστρια αισθάνθηκε ότι έπρεπε να μοιραστεί την εμπειρία της με τα 15,7 εκατομμύρια ακολούθους της στο instagram, την οποία στη συνέχεια εξαφάνισε.

«Ξύπνησα ξημερώματα με έντονους πόνους στο στομάχι και κατέληξα στο νοσοκομείο. Κορίτσια τώρα είμαι καλά. Πήρα τα φαρμακά μου. Εχω μια συμβουλή για σας: Μην ντρέπεστε να αερίζεστε μπροστά στους άντρες σας. Αυτό που είναι πραγματικά ντροπιαστικό είναι να σας πάει στο νοσοκομείο με την κοιλιά τούμπανο και την διάγνωση για παγιδευμένα αέρια. Από τώρα και στο εξής τέρμα οι ντροπές. Θα αερίζομαι ελεύθερα, όπως και εκείνος».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ταλαιπωρία της Pereira ξεκίνησε αφού αρνήθηκε να αεριστεί μπροστά στον σύντροφό της παρά το γεγονός ότι δυο τους δεν είχαν «κανονισμούς» για το θέμα. Η τραγουδίστρια επίσης φέρεται να άκουσε τις συμβουλές από βίντεο στο TikTok που συμβούλευε να αγνοήσει τους πόνους στο στομάχι. Οι πόνοι αυτοί είναι συνηθισμένοι, όταν το μεθάνιο δεν κινείται κανονικά στο έντερο, προκαλώντας στους πάσχοντες έντονο πόνο ή δυσφορία στην κοιλιά τους

Protothema.gr