Βούλα Βαβάτση και ο υπουργός νέα 3D τσόντα

Βούλα Βαβάτση και ο υπουργός νέα 3D τσόντα

Η νέα 3D ταινία της Sirina production  είναι πραγματικότητα!  Η καυτή Miss Τουρισμός 2010 Βούλα Βαβάτση από την Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστεί στο νέο ροζ 3D DVD-τσόντα της Sirina Productions. Η Βούλα Βαβάτση διακρίθηκε ως Star Τουρισμός 2010 και έχει διακριθεί και στο διαγωνισμό Μις Πελοπόννησος. Παρά τις διακρίσεις έκανε στροφή στην.. καριέρα της και στρέφεται σε τσόντα και σκληρό πορνό.

aeweb

Η Βούλα Βαβάτση γεννήθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με το μόντελινγκ εδώ και 2 χρόνια. Τους τελευταίους μήνες κατάλαβε όμως ότι το έχει αλλού το ταλέντο.

Έτσι δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στη νέα ελληνική τσόντα της Sirina Productions που έβγαλε και τα ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαριάννας Ντούβλη.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης έμεινε εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις της Βούλας Βαβάτση και την έκλεισε για δυο ακόμα ροζ DVD που θα τα δούμε προσεχώς.
Το πρώτο ροζ DVD-τσόντα της Βούλας Βαβάτση κυκλοφορεί σε special μορφή με ειδικά 3D γυαλιά για τρισδιάστατη απόλαυση κατί που γίνετε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στην ερωτική ταινία η Βούλα Βαβάτση επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια με υποτιθέμενο υπουργό δίνοντας μια δόση πολιτικής εξουσίας στην ατμόσφαιρα. Εξου και οι φήμες για ροζ σκάνδαλα της Βούλας Βαβάτση με υπουργό που είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικές μέρες.

Η Βούλα Βαβάτση μίλησε για την υποτιθέμενη σχέση της με υπουργό και φυσικά τα μάσαγε γιατί πού θα βρει καλύτερη διαφήμιση για την καινούργια τσόντα της;

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Βούλα Βαβάτση δήλωσε πάντως ότι δεν έχει αγόρι. Για το σεξ είπε ότι πιο πολύ της αρέσει «από την πίσω πόρτα», ενώ συνέχισε: «μου αρέσουν να μου κάνουν ότι τους διατάζω… θέλω να έχω το πάνω χέρι και να του κάνω ότι τραβάει η όρεξη του καθενός, τα πιο τρελά! Με μαστίγια, χειροπέδες, τρελά πράγματα…»

Δείτε βίντεο από το τρέιλερ της τσόντας της Βούλας Βαβάτση με υπουργό.