Τζούλια Νόβα: «Μου είπαν πως για να πάρω εκπομπή, πρέπει να βρω χορηγό, εγώ να τον εξυπηρετώ κι εκείνος να χορηγεί»

Τζούλια Νόβα: «Μου είπαν πως για να πάρω εκπομπή, πρέπει να βρω χορηγό, εγώ να τον εξυπηρετώ κι εκείνος να χορηγεί»

Η ειλικρινής εξομολόγηση για την κόρη της, τον σύζυγό της, αλλά και οι ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί προκειμένου να παρουσίασει δική της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε αρχικά, στην κορούλα της που ήρθε πριν λίγους μήνες στη ζωή, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

Τζούλια Νόβα: «Μου είπαν πως για να πάρω εκπομπή θα πρέπει να του… κάτσω»

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο που έγινε πρόσφατα μανούλα, είναι πολύ ήρεμη και δεν αγχώνεται για αυτό και επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι, κάτι που όπως τόνισε θα ξαναέκανε.

«Ο Μιχάλης μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς, ειδικά με τις πάνες που έλεγα «Θεέ μου πως θα το κάνω αυτό;» δήλωσε αναφορικά με τον σύντροφό της Μιχάλη Βιτζιλαίο.

«Με τον Μιχάλη ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι πολύ δυναμικός, ξέρω πως όταν τον χρειαστώ θα είναι εκεί»,συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε πως ο ο ίδιος ήταν παρόν στη διαδικασία του τοκετού και «τράβηξε και βίντεο».

Στη συνέχεια είπε πως η ζωή της έγινε πιο παραμυθένια απ’ ό,τι την είχε σκεφτεί.

«Όταν ήμουν έγκυος έλεγα «να κάτσω με την μικρή; Ξεχάστε το! Θα κάνω βόλτες» αποκάλυψε, ενώ τώρα δεν μπορεί να «πάρει τα μάτια της από πάνω της».

Αναφορικά με τον χώρο της τηλεόρασης και την αποχώρησή της από αυτόν, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιος ήθελε να συνεργαστούμε και είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό, και να τον εξυπηρετείς κι εκείνος να χορηγεί».

«Μου έχει προτείνει κάποιος να περνάμε καλά και έτσι να πάρω μια εκπομπή. Θύμωσα, χαμούλης έγινε» συμπλήρωσε.

Ολοκληρώνοντας, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί εργασιακό bullying και ήταν από τους λόγους που έφυγε.

«Αναγκάστηκα να απαντήσω απο ένα σημείο και μετά» δήλωσε το μοντέλο.