Τζούλια Νόβα: «Μου είπαν πως για να πάρω εκπομπή θα πρέπει να του… κάτσω»

Τζούλια Νόβα: «Μου είπαν πως για να πάρω εκπομπή θα πρέπει να του… κάτσω»

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε πριν από ενάμιση χρόνο για να πάρει εκπομπή.

Την δική της περιπέτεια σεξουαλικής παρενόχλησης, εξομολογήθηκε στα Παραπολιτικά και συγκεκριμένο στο ένθετο Secret, η Τζούλια Νόβα.

To μοντέλο που για χρόνια συμμετείχε στον «Τροχό της Τύχης» αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε πριν από ενάμιση χρόνο…

«Με πλησίασε κάποιος που ήθελε να κάνουμε δουλειά μαζί, συγκεκριμένα ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ και μου έλεγε “για να πάρεις δική σου εκπομπή, να ξέρεις ότι θα πρέπει να σου βρούμε έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει και εσύ να του… κάθεσαι. Έτσι θα πάρεις δική σου εκπομπή. Όλα τα κορίτσια της τηλεόρασης έτσι κάνουν”», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για την αντίδρασή που είχε όταν άκουσε τα παραπάνω: «Έγινε χαμός, θύμωσα πάρα πολύ. Εγώ προσβλήθηκα με αυτό το πράγμα που μου είπε. Αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα, πίστευα ότι είχε καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Του είπα “αυτό που μου πρότεινες, να το ξεχάσεις. Προτιμώ να μείνω χωρίς δουλειά και να μην έχω να φάω από το να κάνω κάτι τέτοιο“. Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ, γιατί αυτός τσαντίστηκε που αντέδρασα έτσι».