Τρόμος για 2 ανήλικες στην Ερμού – Σεξουαλική παρενόχληση από 28χρονους που τις καταδίωξαν

Τρόμος για 2 ανήλικες στην Ερμού – Σεξουαλική παρενόχληση από 28χρονους που τις καταδίωξαν

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τα δύο κορίτσια περπατούσαν αμέριμνα στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας γύρω στις 22:00 όταν ξαφνικά τις πλησίασαν οι δράστες ηλικίας 28 ετών. Οι δύο άνδρες προσπάθησαν αρχικά να τις αποπλανήσουν.

Οι όμως ανήλικες άνοιξαν το βηματισμό τους και κινήθηκαν πιο γρήγορα, ενώ παράλληλα έλεγαν στους άνδρες που τις καταδίωκαν να τις αφήσουν ήσυχες. Μάταια όμως, καθώς όσο κι αν προσπαθούσαν οι κοπέλες, οι 28χρονοι όχι μόνο δεν πτοούνταν αλλά γίνονταν όλο και πιο επιθετικοί.

Πλησίασαν τις ανήλικες και τις θώπευσαν. Τα κορίτσια ηλικίας 13 και 14 ετών αντιστάθηκαν και γλίτωσαν από τα χειρότερα χάρις στην άμεση παρέμβαση ειδικών φρουρών της ομάδας Δράσης που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τα δύο κορίτσια να κινούνται γρήγορα και κατά πόδας να τα ακολουθούν οι δράστες. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι ειδικοί φρουροί της ομάδας Δράσης επενέβησαν και αφού άκουσαν τι τους είπαν τα κορίτσια, στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στους 28χρονους και τους οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου επιλήφθηκε του περιστατικού.

Οι δύο 28χρονοι πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ newsit