Τρεις συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία

Τρεις συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία

Οι τρεις συλληφθέντες αρνήθηκαν να κατονομάσουν τον άνδρα που προέβη στις ρίψεις πυροβολισμών

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και για υπόθαλψη εγκληματία.

Συγκεκριμένα, οι τρεις άνδρες, που ήταν υπεύθυνοι για τη διοργάνωση κοινωνικής εκδήλωσης, αρνήθηκαν να κατονομάσουν τον άνδρα που προέβη στη ρίψη των άσκοπων πυροβολισμών. Οι αστυνομικοί προέβησαν στη σύλληψή τους και κατέσχεσαν πυροδοτημένα φυσίγγια από τον χώρο της εκδήλωσης.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, «συνελήφθησαν χθες (08.10.2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και για υπόθαλψη εγκληματία.
Ειδικότερα, σε περιοχή του παραπάνω Δήμου κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης ερρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έλεγχος, κατά τη διάρκεια του οποίου συνελήφθησαν οι τρεις ημεδαποί ως υπεύθυνοι διοργανωτές της εκδήλωσης, οι οποίοι αρνήθηκαν να κατονομάσουν ποιος προέβη στη ρίψη των άσκοπων πυροβολισμών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της εκδήλωσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πυροδοτημένα φυσίγγια.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης».