Τραγωδία στην Κρήτη: Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από το δάπεδο του σπιτιού της που κατέρρευσε

Τραγωδία στην Κρήτη: Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από το δάπεδο του σπιτιού της που κατέρρευσε

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 77χρονη ήρθε από την Αθήνα προκειμένου να μείνει στον τόπο καταγωγής της για περίπου 20 ημέρες

Ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα στο χωριό Ορνέ του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, το βράδυ της Τετάρτης 24 Αυγούστου 2022, όταν κατέρρευσε δάπεδο σπιτιού με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί 77χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, η 77χρονη είχε πάει από την Αθήνα στο χωριό του Ρεθύμνου προκειμένου να μείνει στον τόπο καταγωγής της για περίπου 20 ημέρες ενόψει καλοκαιρινών διακοπών. Ωστόσο, καθότι το σπίτι φέρεται να ήταν παλιό και δίχως να έχει συντηρηθεί, σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η γυναίκα εισήλθε στο σπίτι της, το δάπεδο κατέρρευσε με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο υπόγειο του σπιτιού και στην συνέχεια τμήματα από το δάπεδο να την καταπλακώσουν.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ για την επιχείρηση απεγκλωβισμού, με τρία οχήματα και έξι άνδρες, ωστόσο η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και ακολούθως διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης.