Τουρίστας έκανε άνω-κάτω το Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων (φωτο)

Τουρίστας έκανε άνω-κάτω το Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων (φωτο)

Τουρίστας έκανε άνω-κάτω το Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων (φωτο)

Ένας τουρίστας προκάλεσε με τη συμπεριφορά του μεγάλη αναστάτωση στο Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων στην οδό Χάληδων, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσει τον επισκέπτη και να λύσει το θέμα.

Ο περίπου 45 ετών τουρίστας θέλησε αρχικά να εισέλθει στο Μουσείο, μόνο που δεν είχε χρήματα για το εισιτήριο των 4 ευρώ, αφού η πιστωτική του κάρτα αποδείχθηκε άδεια, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει ούτε χρήματα πάνω του.

Στη συνέχεια όμως η συμπεριφορά του τουρίστα άρχισε να εκτροχιάζεται απαιτώντας από τους υπαλλήλους χρήματα και μάλιστα με φωνές και σε πολύ έντονο ύφος.

Η αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο Μουσείο με τους υπαλλήλους να αναγκάζονται να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές, αφού ήταν αδύνατον, ακόμα και οι φύλακες του Μουσείου, να τιθασεύσουν τον άνευ λόγου εκτός εαυτού επισκέπτη.

Λεπτά αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο Μουσείο προκειμένου να επιληφθούν της κατάστασης. Οι άνδρες της αστυνομίας αφού ηρέμησαν τον επισκέπτη, πήραν τα στοιχεία του. Ο άτακτος τουρίστας έδωσε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του και το περιστατικό έληξε εκεί…

eparxies.gr