Τον έψαχνε η Νικολούλη και αυτός… έκανε διαρρήξεις στη Σύρο

Τον έψαχνε η Νικολούλη και αυτός… έκανε διαρρήξεις στη Σύρο

Για… γέλια και για κλάματα, είναι η περίπτωση ενός 37χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη για διαρρήξεις σε τέσσερις επιχειρήσεις στη Σύρο, ενώ αποκαλύφθηκε πως τον αναζητούσε η αστυνομία, αλλά και η Αγγελική Νικολούλη, αφού είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος.

Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, συγγενείς και φίλοι είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του, καθώς είχαν ανησυχήσει επειδή δεν έδινε σημεία ζωής. Ωστόσο, εκείνος βρισκόταν στην Σύρο για… «δουλειές».

Ήδη, από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ερμούπολης διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος ήταν αυτός που παραβίασε τέσσερις επιχειρήσεις στην Ερμούπολη στο διάστημα από την περασμένη Τετάρτη έως την Παρασκευή.

Στόχος του ήταν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία εισέβαλε παραβιάζοντας τα παράθυρα. Όμως, δεν βρήκε παρά μόλις 20 ευρώ στο ένα από αυτά. Επιπλέον, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, φέρεται να είχε διαρρήξει ένα απομονωμένο σπίτι από το οποίο άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν είχε μέσα χρήματα αλλά μόνο ένα ακριβό κινητό που οδήγησε στην σύλληψη του δράστη, καθώς οι αστυνομικοί ακολούθησαν το στίγμα του.

iefimerida.gr