Το ξεκαρδιστικό βίντεο των Κρητικών που τα σπάει! – Ο Σήφης, η κατσίκα και οι οδοντίατροι

Το ξεκαρδιστικό βίντεο των Κρητικών που τα σπάει! – Ο Σήφης, η κατσίκα και οι οδοντίατροι

Το ξεκαρδιστικό βίντεο των Κρητικών που τα σπάει! – Ο Σήφης, η κατσίκα και οι οδοντίατροι

Με ένα ιδιαίτερα έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο οι Κρητικοί υποδέχονται τους οδοντιάτρους

Απολαυστικό βίντεο – καλωσόρισμα των Κρητικών στους οδοντιάτρους της χώρας για το Συνέδριο.

Με τίτλο «Η φιλόξενη Κρήτη περιμένει Συνέδριο» και με αφορμή το μεγαλύτερο οδοντιατρικό συνεδριακό «γεγονός», που λαμβάνει χώρα στο νησί μας, μία ομάδα Κρητικών έδωσαν τον καλύτερο υποκριτικό εαυτό τους για να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και άκρως χιουμοριστικό βίντεο.

Το σενάριο ξεκαρδιστικό, απολαυστικό, η σκηνοθεσία μοναδική. Τα γυρίσματα έγιναν στο όμορφο χωριό Άγιος Θωμάς Ηρακλείου, εκεί όπου ο Μανωλιός ξεκινάει τη μέρα του με ένα περίπατο όπου συναντάει διάφορους συγχωριανούς του και όλοι μοιάζουν να ναι ανυπόμονοι και να προετοιμάζονται για κάποιο συνέδριο.

Στην συνέχεια ο μορφονιός του χωριού του θυμίζει πόσο σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς μας είναι ένα όμορφο χαμόγελο και τέλος συναντά μία ουρά κόσμο να περιμένει έξω από τον οδοντίατρο.

Η Κατερίνα η τραγουδίστρια που περιμένει στην ουρά τον ενημερώνει ότι θα κάνει ένα καθαρισμό παρότι τα δόντια της είναι τέλεια.
Έτσι ολοκληρώνει την οδοντιατρική βόλτα του με μία από τις σημαντικότερες συμβουλές που μπορεί να πάρει, ότι η συχνή επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να προλάβει πολλές στοματικές ασθένειες.

Φυσικά ο Μανωλιός έμαθε και δίνει και αυτός πλέον τις συμβουλές του στον επόμενο βοσκό…

Στο τέλος της ιστορίας ο Μανωλιός συναντά μία μεγάλη καλλιτεχνική μορφή της Κρήτης τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη που παρέα με τον ξακουστό λυράρη Γιώργο Φραγκιουδάκη τραγουδάνε και αυτοί στους ρυθμούς του συνεδρίου…

Το 39ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο λαμβάνει χώρα από τις 24 έως και 26 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Απολαύστε το… απολαυστικό βίντεο: