Το 10ο Chania Beach Party ήταν ένα υπερθέαμα (φωτο)

Το 10ο Chania Beach Party ήταν ένα υπερθέαμα (φωτο)

Το Chania Beach Party, το μεγαλύτερο beach party του νησιού, συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας, στήνοντας  τη μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ, στη παραλία της Αγίας Μαρίνας (στο Sapel Hall).

8 ξένοι djs παγκοσμίου φήμης  και μερικοί από τους καλύτερους djs των Χανίων, έδωσαν για ακόμα μία χρονιά ραντεβού στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός ξένης μουσικής στο νησί.

Όπως είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές, το φετινό beach party ήταν μια υπερπαραγωγή, με ένα aztek stage, που πλαισιώθηκε από μια εντυπωσιακή totem γέφυρα και άλλες κατασκευές, που σε ταξίδευαν αλλού. Οι διοργανωτές όμως δεν αρκέστηκαν μόνο στο stage. Φίδια, ελάφια, αμφορείς, αλλά και το upper prive πλαισιωμένο από μία αρχαιοελληνική πινελιά συμπλήρωσαν το μοναδικό σκηνικό.

Οι διοργανωτές όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ενίσχυσαν τα σκηνικά με χορευτές, aerial dancers, ξυλοπόδαρους, led dancers, fire dancers, CO2 guns, fire shows και βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της Αγίας Μαρίνας.

Λίγο μετά τις 21.00 ξεκίνησε και το Chania Beach Fashion Show που επιμελήθηκε η Κατερίνα Παθιακάκη, με τα μοντέλα να καταπίνουν το stage, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες των σχεδιαστών Stella Po, Markela Riva, Dress Voice και Jack & Jones. Τα σύνολα συμπλήρωσαν τα υποδήματα XTI, τα αξεσουάρ Heaven, οι μοναδικές δημιουργίες του Thras, οι κομμωτικές εμπνεύσεις της Mariam Riva και οι eco παρεμβάσεις του φυτώριου Κουκουτσάκης.

Οι χιλιάδες επισκέπτες για ακόμα μία φορά απόλαυσαν ένα υπερθέαμα και ένα dance party χωρίς προηγούμενο, μιας και όλοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να κυλήσουν όλα ομαλά και να απολαύσουν οι επισκέπτες ένα πραγματικό υπερθέαμα.

Μελανό σημείο η ώρα λήξης του party, μιας και οι αρχές δεν επέτρεψαν να συνεχιστεί το party ως τις 03.00, όπως είχε προγραμματιστεί, διακόπτοντας τη λειτουργία του στις 01.00.

Έστω και ως εκείνη την ώρα, οι φίλοι του Chania Beach Party ήταν εκεί για να ζήσουν την επιστροφή του και να γιορτάσουν μαζί τα 10 χρόνια του μεγαλύτερου dance θεσμού.

Ευχαριστούμε για την απίστευτη ενέργεια, το κέφι και τη ζωντάνια σας! Ραντεβού του χρόνου με την υπόσχεση να σας χαρίσουμε την πιο EPIC εμπειρία!  

Αντρέας Γαρυφαλής
Real Advertising

Το 10ο Chania Beach Party ήταν ένα υπερθέαμα (φωτο)