Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τι συνέβη στους Αγίους Αποστόλους; Πέρασαν χειροπέδες σε αλλοδαπό και λίγο αργότερα τον άφησαν ελεύθερο (φωτο)

Τι συνέβη στους Αγίους Αποστόλους; Πέρασαν χειροπέδες σε αλλοδαπό και λίγο αργότερα τον άφησαν ελεύθερο (φωτο)

Μία μίνι αστυνομική επιχείρηση εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια αρκετών Χανιωτών που βρέθηκαν στο άλσος των Αγίων Αποστόλων για να γιοτάσουν τα Κούλουμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πολίτης ακινητοποίησε έναν αλλοδαπό, καθώς τον είδε να πλησιάζει ένα παλιό κόκκινο αυτοκίνητο, τη στιγμή που άλλα δύο άτομα φυλούσαν… τσίλιες.

Ο πολίτης θεώρησε πως ο αλλοδαπός προσπάθησε να παραβιάσει την κλειδαριά της πόρτας του οχήματος.

Πήγε κοντά στον αλλοδαπό και τον ακινητοποίησε, χωρίς μάλιστα να επέμβουν τα δύο άλλα άτομα.

Με βάση την ίδια μαρτυρία, ο αλλοδαπός έλεγε ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό του και έσπασε το κλειδί, μη μπορώντας να ανοίξει την πόρτα.

Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, έφτασε ένα περιπολικό και όπως βλέπετε και στη σχετική φωτογραφία, ένας ένστολος πέρασε χειροπέδες στον αλλοδαπό.

Ωστόσο, λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι το αμάξι ήταν ενός φίλου του και έσπασε το κλειδί.

Ο αστυνομικός επικοινώνησε με το «100» και προφανώς προχώρησε σε διασταύρωση στοιχείων, τον άφησε και το περιπολικό έφυγε.

Για λίγη ώρα πάντως υπήρξε εύλογη ανησυχία στους αρκετούς Χανιώτες που βρέθηκαν με τις παρέες και τις οικογένειές τους για να γιορτάσουν την Καθαρή Δευτέρα στο άλσος των Αγίων Αποστόλων, ως προς το τι πραγματικά είχε συμβεί.

parakritika.gr