Τι αξεσουάρ αυτοκινήτου χρειάζονται όταν ταξιδεύετε;

H άνεση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι σημαντική όταν ταξιδεύετε για αυτό σας προτείνουμε έξι αξεσουάρ αυτοκινήτου που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο άνετα τόσο στο ταξίδι όσο και στις καθημερινές μετακινήσει σας.

Μερικά από τα παρακάτω μπορεί να μην τα είχατε ακούσει αλλά σίγουρα αν αποφασίσετε να τα βάλετε στο αυτοκίνητο σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε και θα σας βοηθήσουν όσο δεν το φαντάζεστε.

Μαξιλάρι αυχένα ταξιδιού ή μαξιλαράκι ζώνης ασφαλείας

Το Μαξιλάρι αυχένα ταξιδιού έχει στόχο να προσαρμόζεται τέλεια στις καμπύλες του αυχένα προσφέροντας τέλεια στήριξη στο κεφάλι σας, παρέχοντάς σας έτσι στήριξη και ανακούφιση στους μύες του αυχένα και των ώμων.

Είναι κατάλληλο και για άτομα που ταξιδεύουν συχνά.

Τα μαξιλαράκια ζώνης ασφαλείας δημιουργήθηκαν για να μην σας ενοχλεί η ζώνη και να απολαμβάνετε την οδήγηση με ασφάλεια και άνεση.

Αφυγραντήρας αυτοκινήτου

Ο αφυγραντήρας αυτοκινήτου μαζεύει την υγρασία από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνονται οι δυσάρεστες οσμές και κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα που έχει ο αφυγραντήρας αυτοκινήτου είναι ότι αποτρέπει το θολωμένα παρμπρίζ και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με την υγρασία.

Η εικόνα ελήφθη από το antallaktikaonline.gr
Η εικόνα ελήφθη από το antallaktikaonline.gr

Υποβραχιόνια

Τα υποβραχιόνια ή τεμπέληδες ή κονσόλα χειροφρένου είναι για πολλούς οδηγούς το απαραίτητο αξεσουάρ για την άνεση τους στο εσωτερικού του αυτοκινήτου.

Υπάρχουν διάφορες ποιότητες κατασκευής όπως πλαστικό, υψηλής ποιότητας δερματίνη ή δερμάτινα υποβραχιόνια.

Προσφέρουν ανατομική στήριξη με επιλογές ρύθμισης για να σας χαρίσει άνετη και ξεκούραστη οδήγηση.

Διαθέτουν μεγάλο χώρο αποθήκευσης για τα αντικείμενα που δεν θέλετε να είναι σε κάποιο εμφανές σημείο του οχήματός.

Τεμπέληδες τιμονιού

H τεμπέληδες τιμονιού είναι μια ειδική προέκταση που μπαίνει στο τιμόνι με στόχο να κάνει πιο εύκολη την περιστροφή του ιδιαίτερα στο παρκάρισμα.

Συνήθως το συναντάμε σε φορτηγά αλλά υπάρχουν μικρότερα και για το αυτοκίνητο.

Ποτηροθήκες αυτοκινήτου

Η ποτηροθήκη είναι σίγουρα το πιο αναγκαίο αξεσουάρ μέσα στο αυτοκίνητο.

Όλοι μας έχουμε οδηγήσει αυτοκίνητο πίνοντας καφέ ή κάποιο ρόφημα.

Κάποια αυτοκίνητα έχουν σαν στάνταρ στο εξοπλισμό τους.

Αν είστε στους άτυχους δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς στο εμπόριο υπάρχουν αρκετές ποτηροθήκες για όλα τα γούστα.

 Κρεμάστρα αυτοκινήτου

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι μέσα στο αυτοκίνητο είναι η μεταφορά ρούχων που τσαλακώνονται εύκολα όπως κουστούμια, σακάκια, παλτά, πουκάμισα, φουστάνια, φορέματα, παντελόνια κ.α.

Η λύση είναι οι κρεμάστρες αυτοκινήτου, πρόκειται για ειδικές αποσπώμενες κρεμάστρες που συνήθως τοποθετούνται στο προσκέφαλο του καθίσματος.