Θρήνος στο Καλημέρα Ελλάδα για την Μαρία Μάτσα – Με τρεμάμενη φωνή ο Γιώργος Παπαδάκης

Θρήνος στο Καλημέρα Ελλάδα για την Μαρία Μάτσα – Με τρεμάμενη φωνή ο Γιώργος Παπαδάκης

Θρήνος στο Καλημέρα Ελλάδα για την Μαρία Μάτσα – Με τρεμάμενη φωνή ο Γιώργος Παπαδάκης

Η συνεργάτιδα του Καλημέρα Ελλάδα, Μαρία Μάτσα, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο τα ξημερώματα, την ώρα που πήγαινε στον σταθμό.

Πολύ δύσκολες στιγμές για τους συντελεστές της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, καθώς τα ξημερώματα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, η εικονολήπτρια Μαρία Μάτσα. Το δυστύχημα συνέβη στην Αγία Παρασκευή, την ώρα που η άτυχη γυναίκα πήγαινε στο κανάλι. Ο Γιώργος Παπαδάκης, συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή, ανέφερε στον αέρα τα εξής:

“Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε…

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι…

Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία».

«Θα θέλαμε να αναπαύσει ο Θεός την ψυχή της. Μαράκι καλό ταξίδι!», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη γέφυρα του Σταυρού επί της λεωφόρου Μεσογείων.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 οδηγός που κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα έχασε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, τον έλεγχο του οχήματός της καθώς έβγαινε από τη γέφυρα.

Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να χτυπήσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου.

Τότε ήταν που έπεσε στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα, χωρίς, ωστόσο, να τραυματιστεί ο οδηγός του.

Κατά πληροφορίες η γυναίκα οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα:

Θρήνος στο Καλημέρα Ελλάδα για την Μαρία Μάτσα - Με τρεμάμενη φωνή ο Γιώργος Παπαδάκης

[pt_view id=”d9a93c4c2a”]