Θρήνος στα Χανιά για τον χαμό του 29χρονου Νίκου (φωτο)

Θρήνος στα Χανιά για τον χαμό του 29χρονου Νίκου (φωτο)

Έφυγε από την ζωή όταν η αγαπημένη του μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της – Βαρύ πένθος στην οικογένεια γνωστού γιατρού και δημοτικού συμβούλου Χανίων (δείτε εδώ)

Χανιά: “Καρμανιόλα” ο κόμβος της Σούδας στον ΒΟΑΚ

Αδιανόητο είναι για όλους όσοι τον γνώριζαν το πώς ο Νίκος μπορεί να έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, ενώ οδηγούσε στον ΒΟΑΚ στο ρεύμα προς Χανιά, λίγο πριν τον κόμβο της Σούδας.

Βέβαια, οι καιρικές συνθήκες το απόγευμα της Κυριακής, δεν ήταν και οι πλέον ιδανικές, καθώς έβρεχε και είχε νυχτώσει, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 29χρονος Χανιώτης οδηγούσε την μοτοσικλέτα του σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τον γρίφο για τις συνθήκες υπό τις οποίες, η μοτοσικλέτα έφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε στο τσιμεντένιο διάζωμα με αποτέλεσμα να ανατροπή και σφοδρή πτώση του 29χρονου στο οδόστρωμα, αναμένεται να λύσει το τμήμα τροχαίας του ΒΟΑΚ.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος μοτοσικλετιστής – όπως έκανε πάντα – φορούσε το κράνος του, αλλά δυστυχώς η πρόσκρουση ήταν πολύ σφοδρή με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει και να επιφέρει τον θανατηφόρο τραυματισμό του.

Το τραγικό δυστύχημα έχει βυθίσει στο πένθος και την οικογένεια του γνωστού ορθοπαιδικού – χειρουργού του Νοσοκομείου Χανίων Γιάννη Σφυράκη, ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος Χανίων και γιατρός στην ΠΑΕ Χανιά, καθώς ο 29χρονος ήταν γιός του αδελφού του.

Συγκινητικά μηνύματα από συγγενικά πρόσωπα και φίλους του

Με συγκινητικά μηνύματα συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Νίκο Σφυράκη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο πρόωρα.