Χανιά: “Καρμανιόλα” ο κόμβος της Σούδας στον ΒΟΑΚ

Χανιά: “Καρμανιόλα” ο κόμβος της Σούδας στον ΒΟΑΚ

Η επικινδυνότητα του σημείου όπου έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στον κόμβο της Σούδας στοιχίζοντας την ζωή στον 29χρονο Νίκο Σφυράκη (δείτε εδώ), έρχεται με τον πιο τραγικό τρόπο ξανά στο προσκήνιο. Στο συγκεκριμένο σημείο είχαμε τα τελευταία χρόνια άλλα τέσσερα σοβαρά τροχαία δυστυχήματα τα δύο εξ αυτών θανατηφόρα και ένα ακόμα που ο οδηγός μοτοσυκλέτας έχασε το χέρι του!

«Στο σημείο που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στον κόμβο της Σούδας έχουν γίνει άλλα τέσσερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όταν βρέχει, υπάρχει μία τεράστια καθίζηση σαν λακκούβα στο ρεύμα προς τα Χανιά αμέσως μετά το στηθαίο, και όταν πέφτει η μηχανή μέσα με μία ταχύτητα πάνω από 70 -80 χιλιόμετρα, γίνεται υδρολίσθηση και η μοτοσικλέτα χάνεται» τονίζει συμπολίτης μας που διέρχεται σχεδόν καθημερινά από το σημεί. Ανάμεσα στα σοβαρά θανατηφόρα τροχαία που συνέβησαν στον κόμβο της Σούδας ήταν ο θάνατος ενός αξιωματικού του ελληνικού στρατού προ δεκαετίας και ενός επιχειρηματία του eνετικού λιμανιού.

Για το συγκεκριμένο σημείο έχει επισημάνει τους κινδύνους πολλές φορές και ο Γιάννης Λιονάκης από το “Εθελοντικό Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων”. Μένει να δούμε αν μετά και από αυτό το δυστύχημα οι αρμόδιες υπηρεσίες προχωρήσουν στις αναγκαίες τεχνικές εργασίες ώστε να μειωθεί η υδρολίσθηση.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα τον 29χρονο Νίκο Σφυράκη που σκοτώθηκε στο τροχαίο. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Βαμβακόπουλο στις 3:30 το μεσημέρι και η ταφή θα γίνει στον Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην Καλλιθέα Βαμβακοπούλου. Η σορός θα βρίσκεται στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος στις 2:30μμ.

Παράκληση της οικογένειας αντί κατάθεσης στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στα Συσσίτια Της Μητροπόλεως Χανίων Ο αντιδήμαρχος, Μιχάλης Τσουπάκης και οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους «τη βαθιά τους θλίψη για τον αναπάντεχο χαμό του Νικόλαου Σφυράκη, αγαπητού γιου της συναδέλφου Άννας Μαροπάκη, στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου».
Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε και το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ εκφράζοντας «τα θερμά συλλυπητήρια στη συνάδελφο Μαροπάκη Άννα για τον αδόκητο χαμό του γιου της».

Χανιώτικα νέα