Θρήνος για τον 22χρονο που απαγχονίστηκε – Έβαλε τέλος στην ζωή του χρησιμοποιώντας σύρμα

Θρήνος για τον 22χρονο που απαγχονίστηκε – Έβαλε τέλος στην ζωή του χρησιμοποιώντας σύρμα

Νεκρός εντοπίστηκε χθες το απόγευμα ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας στην περιοχή του Αλφειού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 22χρονος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι ο άτυχος νέος εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο που τον αναζητούσε στην ευρύτερη περιοχή καθώς λίγη ώρα νωρίτερα φέρεται να έστειλε μήνυμα στην αδελφή του μέσω του οποίου της γνωστοποιούσε την πράξη του.

Σε σοκ η αδελφή του 22χρονου ειδοποίησε έναν ξάδελφό τους ο οποίος έτρεξε στο σημείο που είχε υποδείξει μέσω του μηνύματος ο 22χρονος και τον εντόπισε δυστυχώς νεκρό.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Πύργου να φτάνουν άμεσα στο σημείο ενώ κλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και ο ιατροδικαστής Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας σύρμα το οποίο έδεσε από δέντρο στο σημείο χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το απονενοημένο διάβημα. Του συμβάντος έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

newsbomb