«Θέλουμε τους παπάδες να κάνουν θαύματα;» λέει ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες

«Θέλουμε τους παπάδες να κάνουν θαύματα;» λέει ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες

Απάντηση στους επικριτές του δίνει ο 42χρονος ιερέας που βρέθηκε στο στόχαστρο επειδή δημοσίευσε ημίγυμνες φωτογραφίες στα social media.

Σάλος με παπά που ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες του στο Instagram (video)

Στο προφίλ του ιερέα στο Instagram υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του όπου ποζάρει ημίγυμνος, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν εικόνες του να φοράει ράσο. Την ίδια στιγμή όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για υπόδειγμα ανθρώπου αλλά και πολύ καλό ιερέα.

«Θέλουμε τους παπάδες να κάνουν θαύματα, ή να βλέπουμε πώς είναι ως άνθρωποι και να μας δείχνουν την πραγματική εικόνα του εαυτού τους;» είπε ο ιερέας, μιλώντας στο Tlive του Alpha μετά την τέλεση της λειτουργίας της Κυριακής στον ναό του Αγίου Δημητρίου Καλοχώρι Σερρών.

Ο ιερέας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, χαίρει της εκτίμησης όλων των ανθρώπων, όπου διαμένει, είναι πατέρας τριών παιδιών και έχει σπουδάσει θεολογία και τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γυμνάζεται επί πολλά χρόνια και έχει βοηθήσει και άλλα παιδιά να ασχοληθούν με τη γυμναστική.

«Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν δεν έχουν κανένα πρόβλημα»

«Το ότι αγαπώ τη γυμναστική, το ότι έχω κάνει φωτογράφιση και αγαπώ το σώμα μου, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Θεό, ότι δεν αγαπώ τη πνευματική ζωή, ότι δεν αγαπώ τη ψυχή. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν εδώ, το ξέρουν και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο άνθρωπος είμαστε εμείς. Αν μας ξέρουμε, ξέρουν τι καρδιά έχουμε, τι πρόβλημα να υπάρχει. Ποιος σάλος; Είδατε κάποιον σάλο εδώ στις Σέρρες;» αναφέρει στο TLive.

Για ευγενικό και πολύ καλό ιερέα και υπόδειγμα ανθρώπου κάνουν λόγο οι πιστοί στις Σέρρες, οι οποίοι υποστηρίζουν την επιλογή του.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι «κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει προσωπική ζωή, είναι ελεύθερος, και να μοιράζεται πράγματα δικά του, με φίλους τους». Όσο για τους επικριτές του είπε ότι «αν σκανδαλίστηκαν, θέλω να πω ένα συγγνώμη».

newsbeast.gr