Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Σήμερα το μεσημέρι στο παλιό λιμάνι των Χανίων πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου» με την συμμετοχή τουλάχιστον 150 κομπάρσων.

Ο χώρος που βρισκόταν παλιά το Λιμενικό περίπτερο, πίσω από το Γιαλί Τζαμί στο παλιό λιμάνι των Χανίων τροποποιήθηκε κατάλληλα για να θυμίσει την δεκαετία του 60.

Εκεί πραγματοποιήθηκαν το πιο μεγάλο γύρισμα από πλευράς συμμετοχής κόσμου και εμείς εξασφαλίσαμε φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τα σκηνικά.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να  έχουμε πλάνα από τους πρωταγωνιστές Viggo Mortensen, Kirsten Dunst και Oscar Isaac.

Να σημειώσουμε ότι τα γυρίσματα μέσα στην πόλη των Χανίων έχουν ενταθεί και χτες πραγματοποιήθηκαν  νυχτερινά γυρίσματα, μεγάλες σκηνές και συμμετοχή πολλών κομπάρσων.

Χθες από το πρωί μέχρι το μεσημέρι γυρίζονταν σκηνές στο ξενοδοχείο ‘Contessa’ στην περιοχή του Τοπανά, ενώ το απόγευμα πραγματοποιούνταν γυρίσματα δίπλα στο παλιό Τελωνείο καθώς η ταβέρνα ‘Φάκα’ έχει διαμορφωθεί σε ταβέρνα της εποχής του ’60.

Στα Ταμπακαριά, στον χώρο δίπλα στο ‘Θαλασσινό Αγέρι’, έχει δημιουργηθεί ένα ταβερνάκι εποχής, ενώ στο κολπάκι υπήρχαν βάρκες, ψαράδες και άλλες εικόνες της εποχής.

Τα γυρίσματα στο συγκεκριμένο σημείο ξεκίνησαν σήμερα στις 5.30 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 11 το πρωί.

Επεισόδιο με τον πρωταγωνιστή!

Τον εκνευρισμό του πρωταγωνιστή Viggo Mortensen, προκάλεσε η αδιάκριτη παρουσία κάμερας τηλεοπτικού συνεργείου από την Αθήνα, που τον περίμενε να βγει από το ξενοδοχείο του.

Η κάμερα και το μικρόφωνο του τηλεοπτικού καναλιού πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής τον διάσημο ηθοποιό προκαλώντας την ενόχλησή του.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, πάντως, το επεισόδιο έληξε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Για να μάθετε περισσότερα για την ταινία The Two Faces of January κάνε κλικ στο link www.aera.gr/cine/16716-the-two-faces-of-january.html

{gallery}/stories/angel/oct12/the-two-faces-of-january/{/gallery}