Θάνατος 11χρονης στα Χανιά: Σε ειδική δομή τα αδέρφια με παρέμβαση εισαγγελέα

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά: Σε ειδική δομή τα αδέρφια με παρέμβαση εισαγγελέα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 11χρονης στα Χανιά που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της μητέρας της 11χρονης, Απόστολος Λύτρας, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τα αδέρφια του κοριτσιού φιλοξενούνται σε εξειδικευμένη δομή μετά από εισαγγελική παρέμβαση και παρακολουθούνται από ψυχολόγους.

Η μητέρα και η γιαγιά των παιδιών επισκέπτονται καθημερινά τα παιδιά στη δομή, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό για πόσο καιρό θα παραμείνουν εκεί.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δοθούν από τις αρχές απαντήσεις στα ερωτήματά μας: Πού είναι το κινητό της 11χρονης; Με ποιους συνομιλούσε; Η ώρα ήταν 8:30, είχε πάρα πολλά παιδιά στο σημείο. Χρειαζόμαστε κάποια άτομα που βρίσκονταν στο σημείο να καταθέσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά: Τελέστηκε το πρωί το μνημόσυνο στα Χανιά

Σήμερα το πρωί, η μητέρας της μικρής Ιωάννας τέλεσε το μνημόσυνό της στα Χανιά. Η ίδια αλλά και η γιαγιά της 11χρονης μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Ερωτηθείσα για την απόπειρα αυτοκτονίας του εν διαστάσει συζύγου της στο σημείο που σκοτώθηκε η μικρή Ιωάννα, η μητέρα της δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Star: «Δεν με ενδιαφέρει το τι κάνει αυτός ο άνθρωπος». Η γιαγιά της 11χρονης Ιωάννας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα πως η εγγονή της μπορεί να αυτοκτόνησε.

newsbeast.gr