Τέλος η απαγόρευση της μουσικής, αλλαγές και στην κυκλοφορία

Τέλος η απαγόρευση της μουσικής, αλλαγές και στην κυκλοφορία

Θα έχουμε νέες οδηγίες για δεξιώσεις, γάμους και βαφτίσεις – Τέλος η απαγόρευση της μουσικής, αλλαγές και στην κυκλοφορία

aeweb

Νέα άρση μέτρων για τον κορωνοϊό αναμένεται να ανακοινωθεί αυτήν την Τετάρτη ή το αργότερο την Παρασκευή, την ώρα που αρχές και ειδικοί κοιτούν με ανησυχία την χαλάρωση των πολιτών, η οποία ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη.

Χωρίς να έχει κλειδώσει τίποτα, όλα δείχνουν ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλάζει, αν και είναι γνωστό ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρείται. Εξετάζεται καταρχήν η κυκλοφορία το βράδυ να παραταθεί κατά μία ώρα, δηλαδή η απαγόρευση θα ξεκινάει από τις 01:30, από τις 00.30 που ισχύει σήμερα, καθώς πλέον έχουμε μπει πια για τα καλά στο καλοκαίρι.

Παράλληλα, θα έχουμε τέλος στην απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση από αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε κάθε περίπτωση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τα μαγαζιά θα έχουν μουσική.

Τέλος, θα έχουμε νέες οδηγίες για δεξιώσεις, γάμους και βαφτίσεις.

Συγκεκριμένα, θα αυξηθεί το όριο των ατόμων και ενδεχομένως και κάποιες άλλες οδηγίες που θα δοθούν από τώρα μεν αλλά θα ισχύσουν από 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου μεταδίδει το ieidiseis.gr, θα δούμε αύξηση στους καλεσμένους στις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Οι καλεσμένοι θα αυξηθούν από 100 που είναι μέχρι σήμερα σε 250 με 300.

Η νέα χαλάρωση των μέτρων περιλαμβάνει

  • Παράταση μιας ώρας στην απαγόρευση κυκλοφορίας
  • Τέλος στην απαγόρευση μουσικής στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο
  • Νέες οδηγίες για δεξιώσεις, γάμους και βαφτίσεις.