Τα Χανιά επέλεξε η Coca Cola για ένα μοναδικό παγκόσμιο event (φωτο + video)

Τα Χανιά επέλεξε η Coca Cola για ένα μοναδικό παγκόσμιο event (φωτο + video)

Τα Χανιά επέλεξε η Coca Cola για ένα μοναδικό παγκόσμιο event (φωτο + video)

Την τιμητική του είχαν τα Χανιά καθώς η Coca Cola επέλεξε τα Χανιά για το μοναδικό παγκόσμιο event Where Only Awesome Happens Summer House που πραγματοποιείτε αυτές τις μέρες με καλεσμένους από όλο τον κόσμο με στόχο να προωθήσει τα προϊόντα της στα social media αλλά και την Κρήτη.

Στο WOAH SUMMER HOUSE συμμετέχουν 34 καταναλωτές από 6 χώρες που προκύψαν από κλήρωση ενώ υπάρχουν 29 καλεσμένοι διάσημοι youtubers & bloggers από 11 χώρες, προκειμένου να μοιραστούν με τους ακόλουθους στους στα social media την εμπειρία τους από την επίσκεψη τους στα Χανιά.  

Το event ολοκληρώνεται σήμερα και πραγματοποιείτε στην Villa Iason στο Μάλεμε Χανίων, η οποία έχει διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να φιλοξενήσει workshop και πολλά μοναδικά δρόμενα από την Coca cola, όπως dj party και show με διάσημο μάγο από την Αγγλία.

Στα workshop οι φιλοξενούμενοι μπορούν να δημιουργήσουν μουσική από μπουκάλια coca cola, να κάνουν μαθήματα make up αλλά και να δημιουργήσουν το δικό τους μπλουζάκι.

Την Τετάρτη έγιναν στην παραλία Λουτράκι δραστηριότητες όπως water polo και σανίδες όρθιας κωπηλασίας SUP. 

Να σημειώσουμε ότι στο WOAH SUMMER HOUSE υπάρχουν όλα τα προϊόντα της Coca Cola αλλά και προϊόντα που τα συναντάμε πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως την γρανίτα Coke & Fanta αλλά και το μοναδικό μπουκάλι Coca Cola από πάγο που ήρθε από την Αμερική!

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε τις φωτογραφίες στο facebook

WOAH SUMMER HOUSE – DAY 1

WOAH SUMMER HOUSE – DAY 2

WOAH SUMMER HOUSE – DAY 3

WOAH SUMMER HOUSE – MAGICIAN