Τα σημερινά καρναβάλια στην Κρήτη

Τα σημερινά καρναβάλια στην Κρήτη

Τα σημερινά καρναβάλια στην Κρήτη

Κορυφώνονται σήμερα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κρήτη με χιλιάδες μασκαρεμένους και μη έτοιμους να ξεχυθούν στους δρόμους και να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως.

“Πρωταγωνιστής” είναι βεβαίως το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι το οποίο ξεκινά στις 2 μμ με την μεγάλη παρέλαση πληρωμάτων και αρμάτων.

Παρουσίαση Αλέξης Κωστάλας – Παίζουν οι Dj’s Νίκος Ρίτζας, Ηρώ Φρυγανάκη, Νίκος Γωνιώτης.

Στις 6:30 μμ θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και συναυλία με τους KOZA MOSTRA στην Ελ. Βενιζέλου (ανατολική παραλία παλιάς πόλης Ρεθύμνου).

Στο Καστέλι Κισσάμου, στις 3 μμ ξεκινά η Καρναβαλική παρέλαση. Συνολικά, θα παρελάσουν 15 ομάδες, με 1.200 καρναβαλιστές να παρασύρουν με το κέφι τους και την ζωντάνια τους 15.000 και πλέον επισκέπτες που αναμένονται να κατακλύσουν την πόλη της Κισσάμου.

Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι σε όλα τα καταστήματα της πόλης.

Στις Καλύβες Αποκορώνου, η Καρναβαλική παρέλαση αρμάτων και μεταμφιεσμένων ξεκινά στις 2:30 μμ με τους καρναβαλιστές να διασχίζουν όλη την κωμόπολη απο την μιαν άκρη μέχρι την άλλη.

Στην Σούδα, στις 6 μμ θα ξεκινήσει η τελετή λήξης του Σουδιανού Καρναβαλιού με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και μετατροπή του κέντρου της Σούδας σε έναν μεγάλο χώρο διασκέδασης.

Στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού το Καρναβάλι ξεκινά στις 2 μμ

Στο Αρκαλοχώρι του Δήμου ΜΙνώα Πεδιάδας, οι καρναβαλικές εκδηλώσεις κορυφώνονται σήμερα με την αποκριάτικη παρέλαση να ξεκινά στις 3:30 μμ, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στην πλατεία Ελευθερίας με μουσικό πρόγραμμα και διασκέδαση για όσο τραβήξει.

Τέλος κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Σητεία και στην Ιεράπετρα, με παρελάσεις μεταμφιεσμένων που θα πραγματοποιηθούν το μεσημέρι και στις δύο πόλεις.

flashnews.gr