Συνελήφθη γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης – Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Συνελήφθη γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης – Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Συνελήφθη γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης – Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Με το φορτηγό βανάκι του ξεκίνησε από τη Μεσαρά στο Ηράκλειο, γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης, ο οποίος φαίνεται πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στη διαδρομή φέρεται να προκάλεσε αναστάτωση και για το λόγο αυτό ειδοποιήθηκε η αστυνομία για τους επικίνδυνους ελιγμούς του.

Στην περιοχή του Σταυρωμένου τέσσερα περιπολικά κατόρθωσαν να του δημιουργήσουν κλοιό και έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν ένα μισοδιαλυμένο αυτοκίνητο με τα τέσσερα λάστιχα του ξεφούσκωτα να κινείται με τις… ζάντες και τον οδηγό να μην καταλαβαίνει σε τι ακριβώς κατάσταση βρίσκεται.

Τελικά τον έβγαλαν σε κακή κατάσταση από το αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.

Δικογραφία σε βάρος του Κρητικού καλλιτέχνη για την “τρελή” διαδρομή

Πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου – Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις

Ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, αφέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πολύ γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης, ο οποίος,  συνελήφθη μετά από μια “επεισοδιακή” πορεία με το αυτοκίνητό του από την περιοχή της Μεσαράς ως το Ηράκλειο.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, κυρίως για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής χαρακτηρίζεται από τους πλέον σοβαρούς του κλάδου, με σημαντική πορεία.

Είναι δε ενδεικτικό ότι πρόκειται για καλλιτέχνη που έχει εκφράσει πολύ συχνά την αντίθεσή του στο φαινόμενο των άσκοπων πυροβολισμών στη διάρκεια γλεντιών, στα οποία έχει κληθεί να παίξει μουσική αλλά και στις γνωστές “κούπες”.

cretalive.gr